ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ 18 NOE 2015 Reviewed by Momizat on . Σας διαβιβάζουμε την απάντηση του υπουργού Παιδείας προς τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με το αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας Εσπερινού Γενικού Λυκείου στην Κο Σας διαβιβάζουμε την απάντηση του υπουργού Παιδείας προς τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με το αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας Εσπερινού Γενικού Λυκείου στην Κο Rating:
You Are Here: Home » Meclis Çalışmaları / Κοινοβουλευτικό Έργο » Απαντήσεις Υπουργείων σε Ερωτήσεις 2015-2019 » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ 18 NOE 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ 18 NOE 2015

Σας διαβιβάζουμε την απάντηση του υπουργού Παιδείας προς τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με το αίτημα ίδρυσης και λειτουργίας Εσπερινού Γενικού Λυκείου στην Κομοτηνή.

Παράλληλα, σας κοινοποιούμε την επιστολή που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, ο βουλευτής Ροδόπης, ζητώντας του να πράξει τις κατά το νόμο οφειλόμενες ενέργειες που υποδεικνύονται στην απάντηση του υπουργού, για την ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού Γενικού Λυκείου στην Κομοτηνή που θα καλύψει τις ανάγκες του νομού Ροδόπης.

Η ίδια επιστολή κοινοποιήθηκε και στον δήμαρχο Κομοτηνής και δια αυτού στο δημοτικό συμβούλιο που διαθέτει επί του θέματος γνωμοδοτικό ρόλο.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΠΡΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΑΡΗ
“Αξιότιμε κύριε Περιφερειακέ Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ,Σας διαβιβάζω απάντηση του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε ερώτησή μου για την ίδρυση Εσπερινού Γενικού Λυκείου στην Κομοτηνή από την οποία προκύπτει ότι στις δικές σας τεκμηριωμένες προτάσεις, ήτοι των οικείων Διευθυντών Εκπαίδευσης, επαφίεται η ίδρυση και η λειτουργία της εν λόγω σχολικής μονάδας, όπως και το σύνολο των πράξεων για τις σχολικές μεταβολές.

Μετά από αυτό, παρακαλώ για τις ενέργειες σας, προς το υπουργείο Παιδείας ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία ενός Εσπερινού Γενικού Λυκείου στην Κομοτηνή, που θα καλύπτει τις ανάγκες σε αυτό το επίπεδο, πολυάριθμων ενδιαφερομένων στο νομό Ροδόπης.

Εκ παραλλήλου με την απάντηση του υπουργού, σας επισυνάπτω και το κείμενο της σχετικής ερώτησής μου”.

Με τιμή

ο βουλευτής Ροδόπης

Ιλχάν Αχμέτ

About The Author

Number of Entries : 1612

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top