Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με την κατάθεση της ερώτησης για το Φράγμα Ιασίου Reviewed by Momizat on . Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με την κατάθεση της ερώτησης για το Φράγμα Ιασίου Αθήνα 6-6-2017 Το φράγμα Ιασίου προβλήθηκε από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 20 Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με την κατάθεση της ερώτησης για το Φράγμα Ιασίου Αθήνα 6-6-2017 Το φράγμα Ιασίου προβλήθηκε από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 20 Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με την κατάθεση της ερώτησης για το Φράγμα Ιασίου

Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ σχετικά με την κατάθεση της ερώτησης για το Φράγμα Ιασίου

Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ

σχετικά με την κατάθεση της ερώτησης για το Φράγμα Ιασίου

Αθήνα 6-6-2017

Το φράγμα Ιασίου προβλήθηκε από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000 ως ένα αναπτυξιακό έργο πνοής για την ανατολική λεκάνη του Νομού Ροδόπης, που όμως ουδέποτε ολοκληρώθηκε.

Η ανάπτυξη δεν πρέπει και δεν μπορεί να αποτελεί γράμμα κενό, αν θέλουμε να βαδίσουμε σε μια διαφορετική προοπτική για τον τόπο μας.

Γνωρίζω και παρακολουθώ από κοντά τις προσπάθειες των τοπικών φορέων, πλην όμως είναι η ώρα να αναληφθούν πρωτοβουλίες από την κεντρική κυβέρνηση για την απεμπλοκή, την οριστική ένταξη και την ολοκλήρωση του έργου.

Με αυτό τον γνώμονα κατέθεσα σήμερα την ερώτηση για το Φράγμα Ιασίου, αναμένοντας επιτάχυνση των διαδικασιών και ανανέωση του ενδιαφέροντος για την εξέλιξή του.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top