ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΤΗΣ Reviewed by Momizat on . Κομοτηνή 2-6-2017 ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΤΗΣ   «Είναι ώρα να παρέμβει ο Πρωθυπουργός για τα διόδια στην Θράκη» Κομοτηνή 2-6-2017 ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΤΗΣ   «Είναι ώρα να παρέμβει ο Πρωθυπουργός για τα διόδια στην Θράκη» Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΤΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΤΗΣ

Κομοτηνή 2-6-2017

ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΤΗΣ

 

«Είναι ώρα να παρέμβει ο Πρωθυπουργός για τα διόδια στην Θράκη»

 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλει άμεσα να σταματήσει το έργο της κατασκευής  των διοδίων της Μέστης. Βέβαια, μέχρι να καταπέσει η ΚΥΑ στην ελληνική δικαιοσύνη, πράγμα για το οποίο δηλώνω βέβαιος, θα περάσει αρκετός χρόνος και η Θράκη δεν αντέχει!

Πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα διόδια αποτελούν την αναπτυξιακή ταφόπλακα της περιοχής μας. Ήδη αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, το παραμικρό ενδιαφέρον για την Θράκη. Με την προσθήκη των διοδίων της Μέστης και της Καβάλας ο νομός Ροδόπης και η Κομοτηνή ειδικότερα, θα απομονωθούν περαιτέρω και θα είναι το οριστικό τέλος για εμπόρους και επιχειρηματικότητα.

Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει το εξής μήνυμα: είμαστε όλοι εδώ ομόφωνα-ακόμα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, χωρίς σημαίες, χωρίς πολιτικές ταυτότητες, χωρίς οποιαδήποτε ιδεολογική ή πολιτική εκμετάλλευση του θέματος, σύσσωμοι διαδηλώνουμε και ζητάμε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αλλά και από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να επέμβει επιτέλους για να προστατευτούν εκτός των άλλων και οι ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, που έχουν πρακτικά μεγάλες ανάγκες για την μετακίνησή τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους και μέσα στην Βουλή είχα αρχίσει έναν αγώνα για τα διόδια με κατάθεση ερώτησης και θα επανέλθουμε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ως Δημοκρατική Συμπαράταξη με νέες παρεμβάσεις γι’ αυτό το θέμα προκειμένου να αναδείξουμε σε όλη του την διάσταση το πρόβλημα που υπάρχει στην Θράκη».

About The Author

Number of Entries : 1612

Σχεδίαση και Hosting - Katastima NET

Scroll to top