Επίσκεψη Ιλχάν Αχμέτ στους μαθητές στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά Reviewed by Momizat on . Αθήνα 28-11-2026 Ιλχάν Αχμέτ: «Κρατική αρωγή για την αεροπορική μεταφορά όλων των μαθητών του 3ου Λυκείου στην Θράκη» Σειρά επαφών είχε από το πρωί στην Αθήνα ο Αθήνα 28-11-2026 Ιλχάν Αχμέτ: «Κρατική αρωγή για την αεροπορική μεταφορά όλων των μαθητών του 3ου Λυκείου στην Θράκη» Σειρά επαφών είχε από το πρωί στην Αθήνα ο Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » Επίσκεψη Ιλχάν Αχμέτ στους μαθητές στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά

Επίσκεψη Ιλχάν Αχμέτ στους μαθητές στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά

ilhan-nosokomeio-4ilhan-nosokomeio-3ilhan-nosokomeio-2ilhan-nosokomeio-1

Αθήνα 28-11-2026

Ιλχάν Αχμέτ: «Κρατική αρωγή για την αεροπορική μεταφορά όλων των μαθητών του 3ου Λυκείου στην Θράκη»

Σειρά επαφών είχε από το πρωί στην Αθήνα ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Διοικητή του ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, Βασίλειο Κέκερη προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά για την πορεία της υγείας των μαθητών του 3ου Λυκείου από την Κομοτηνή, που νοσηλεύονται εκεί από την Παρασκευή.

Ο βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε στους θαλάμους νοσηλείας, τους μαθητές από την Κομοτηνή και διαπίστωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται αλλά και τις άψογες παροχές υγείας και ιατρικής φροντίδας που έτυχαν από την διοίκηση και το προσωπικό του «Γ. Γεννηματάς».

Νωρίτερα, κατά την επαφή που είχε στο υπουργείο Υγείας με τον διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Πλούταρχο Ψωμιάδη, διατύπωσε το αίτημα της λήψης μέτρων για την αεροπορική μεταφορά των μαθητών που νοσηλεύονται ακόμη στα νοσοκομεία της Αθήνας, στο πλαίσιο της ενεργοποίησης της κρατικής αρωγής, χωρίς να λάβει όμως ουσιαστική απάντηση στο αίτημά του αυτού εκ μέρους του κυβερνητικού παράγοντα.

«Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να μεριμνά και να διασφαλίζει την δημόσια υγεία των πολιτών και ακόμα μεγαλύτερο καθήκον στην παρούσα συγκυρία, η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά των ταλαιπωρημένων μαθητών του 3ου Λυκείου Κομοτηνής στην πόλη μας, την Κομοτηνή, με άμεση παρέμβαση των συναρμόδιων υπουργείων».

«Ευχαριστώ θερμά τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» καθώς και των υπολοίπων ιδρυμάτων όπου νοσηλεύθηκαν μαθητές από την Κομοτηνή, για την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που προσφέρουν στους μαθητές μας».

«Ο κ. Κέκερης με διαβεβαίωσε ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα δοθεί εξιτήριο στους νοσηλευόμενους μαθητές ενώ οι εργαστηριακές εξετάσεις συνεχίζονται για να εντοπιστεί το μικρόβιο από το οποίο νόσησαν ομαδικά οι μαθητές της πόλης μας».

«Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση όφειλε να επιδείξει τα αντανακλαστικά της σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα και να δράσει άμεσα για την μεταφορά των μαθητών στην Κομοτηνή με αποτελεσματικά τρόπο», καταλήγει στην δήλωσή του ο Ιλχάν Αχμέτ.

About The Author

Number of Entries : 1612

Σχεδίαση και Hosting - Katastima NET

Scroll to top