ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ Reviewed by Momizat on . Κομοτηνή 24-2-2016 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ Εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωση για τα πεπραγμένα της περιφερειακής διοίκησης κατά την διάρκεια της θητείας Κομοτηνή 24-2-2016 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ Εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωση για τα πεπραγμένα της περιφερειακής διοίκησης κατά την διάρκεια της θητείας Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » Δελτία Τύπου » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

ilhan-pavlidis 001

Κομοτηνή 24-2-2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

Εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωση για τα πεπραγμένα της περιφερειακής διοίκησης κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Παυλίδη, είχε ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, που επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στο γραφείο του στην Κομοτηνή.
Αφορμή της επίσκεψης υπήρξε η επικείμενη πρόσκληση του κ. Παυλίδη από την Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, προκειμένου να αναπτύξει ο ίδιος ενώπιον των μελών της Επιτροπής, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Αποτιμώντας το έργο των 17 μηνών που βρίσκεται στο τιμόνι της Περιφέρειας, ο κ. Παυλίδης ανέφερε στον βουλευτή Ροδόπης ότι καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες ώστε να απορροφηθούν τα κονδύλια της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου και να ενεργοποιηθούν εργολαβίες σε συνθήκες πολιτικής αστάθειας και ελέγχων των τραπεζικών συναλλαγών.
Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, παρουσίασε τις προτεραιότητες για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης που σχετίζονται με τις υποδομές και την κατασκευή μικρών αρδευτικών έργων, το ξεμπλοκάρισμα του φράγματος Κομψάτου, την επανέναρξη εργασιών στο φράγμα Ιασίου για το οποίο απαιτούνται 1,2 εκατομμύρια ευρώ για την μελέτη και επιπλέον 20 εκατομμύρια ευρώ για την ολοκλήρωσή του, την προώθηση της υλοποίησης του παραλιακού άξονα Μαρώνειας-Αλεξανδρούπολης, την ανακατασκευή των έξι «Ιρλανδικών διαβάσεων» αρχής γενομένης με την δημοπράτηση τον Μάρτιο, του Κάλχαντος και της Φιλλύρας, συνολικού προϋπολογισμού 1,65 εκατομμύριων ευρώ με κάλυψη από εθνικούς πόρους.
Ο κ. Παυλίδης γνωστοποίησε την στόχευση για ένταξη στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας του τμήματος της επαρχιακής οδού Ιάσμου-Κοπτερού και εστίασε στην μεγάλη σημασία της υλοποίησης του Χωροταξικού Σχεδιασμού της ΠΑΜ-Θ αλλά και της οριστικής συμφωνίας με την ΔΕΠΑ για την διανομή του φυσικού αερίου στους οικιακούς καταναλωτές των μεγάλων πόλεων της Περιφέρειας μέχρι και το 2021.
Από την πλευρά του ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, έκανε λόγο για «άψογη θεσμική συνεργασία με τον Περιφερειάρχη» και δεσμεύτηκε να εργαστεί στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων για την πλήρη προώθηση όλων των ανοιχτών αναπτυξιακών θεμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, ειδικότερα, στην Βουλή και στα Υπουργεία.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top