ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Ιλχάν Αχμέτ: Μια σοβαρή πολιτική φωνή στη Ροδόπη Reviewed by Momizat on . Για να διαβάσετε το άρθρο παρακαλώ πατήστε στο παρακάτω link. http://fonirodopis.gr/press/66734 Διαφάνεια στη διαχείριση χρημάτων Ιλχάν Αχμέτ: Μια σοβαρή πολιτι Για να διαβάσετε το άρθρο παρακαλώ πατήστε στο παρακάτω link. http://fonirodopis.gr/press/66734 Διαφάνεια στη διαχείριση χρημάτων Ιλχάν Αχμέτ: Μια σοβαρή πολιτι Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Ιλχάν Αχμέτ: Μια σοβαρή πολιτική φωνή στη Ροδόπη

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: Ιλχάν Αχμέτ: Μια σοβαρή πολιτική φωνή στη Ροδόπη

Για να διαβάσετε το άρθρο παρακαλώ πατήστε στο παρακάτω link.

Ιλχάν Αχμέτ: Μια σοβαρή πολιτική φωνή στη Ροδόπη

ΙΛΧΑΝ-ΑΧΜΕΤ

Διαφάνεια στη διαχείριση χρημάτων

Ιλχάν Αχμέτ: Μια σοβαρή πολιτική φωνή στη Ροδόπη

28 Ιούνιος 2016

Ο βουλευτής του Ποταμιού Αχμέτ Ιλχάν από την ημέρα που εκλέχτηκε γίνεται σε καθημερινή βάση όλο και περισσότερο χρήσιμος όχι μόνο στους πολίτες υποστηρικτές του αλλά και στο πολιτικό σύστημα γενικότερα. Οι δραστηριότητες του σχετικά με τα θέματα της καθημερινότητας είναι εντυπωσιακές και δεν άφησε κανένα τομέα της που να μην κινηθεί δυναμικά. Δεν έχουμε διάθεση να μιλήσουμε για την πολιτική του σημερινή διαδρομή που ούτως ή άλλως είναι εντυπωσιακή όμως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τη τελευταία του πρωτοβουλία να ζητήσει από τα συναρμόδια υπουργεία να ενημερώσουν τη Βουλή και τους πολίτες για τα ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ που επιχορηγούνται από το Κράτος.

Με την ερώτηση του ζητάει να ενημερωθεί πόσοι και ποιοι είναι οργανισμοί του δημοσίου, ποια είναι η δραστηριότητα του κάθε οργανισμού και φυσικά ποιες είναι οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τους νόμους και αν αυτές τηρούνται. Αναδεικνύει ένα τεράστιο θέμα ο Αχμέτ Ιλχάν που έχει να κάνει με τη δημοκρατία στην Ελλάδα, την διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς. Επειδή στη χώρα μας κάποιοι προσπαθούν να πουν και να επιβάλουν στην κοινωνία ότι είμαστε μια «Μπανανία» με την απόλυτη κατάργηση των νόμων η ερώτηση του βουλευτή είναι επίκαιρη.

Στην περιοχή μας πόσοι οργανισμοί ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν; Παραδείγματα πολλά με κυριότερο αυτό της γνωστής Αναπτυξιακής που χαρακτηρίστηκε «χαβούζα» από τον σημερινό Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, που επιχορηγήθηκε με εκατομμύρια ευρώ για τις μεγάλες επενδυτικές της επιτυχίες χωρίς ποτέ να δώσει μια εξήγηση στο λαό για τα χρήματα που πήρε και που τα διέθεσε.

Υλοποιήθηκαν επενδυτικά προγράμματα με κρυφές διαδικασίες με κάποιους να απαιτούν προμήθεια από 10% έως 15% για να διεκπεραιωθεί ο φάκελος της επένδυσης. Παράδειγμα, η περίπτωση πολιτιστικού σωματείου της Κομοτηνής που για μια επένδυση 170.000 ευρώ έπρεπε να προκαταβάλει ποσό 20.000 ευρώ στους τεχνοκράτες της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση καλύπτονται πίσω από την ανυπαρξία του Κράτους που δεν βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο για να υποχρεώνει  στα ΝΠΙΔ να ενημερώνουν  το λαό.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις αλλά και για άλλες σπουδαιότερες αναφερθήκαμε κατά κόρον στο παρελθόν αλλά δεν υπήρξε η οποιαδήποτε ενόχληση αυτών που είναι στην υπηρεσία καταπολέμησης των παρανομιών . Για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω στεκόμαστε στο πλευρό του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ που  παράγει ουσιαστική πολιτική για το καλό του Κράτους και των πολιτών.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top