ΑΝΑΦΟΡΑ-Καταβολή της επιδότησης του 12 % του κόστους εργασίας στις επιχειρήσεις της ΑΜ-Θ Reviewed by Momizat on . Αθήνα , 13-5-2020    ΑΝΑΦΟΡΑ   ΠΡΟΣ: Τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης &Επενδύσεων κ. Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη Εργασίας Αθήνα , 13-5-2020    ΑΝΑΦΟΡΑ   ΠΡΟΣ: Τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης &Επενδύσεων κ. Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη Εργασίας Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΑΝΑΦΟΡΑ-Καταβολή της επιδότησης του 12 % του κόστους εργασίας στις επιχειρήσεις της ΑΜ-Θ

ΑΝΑΦΟΡΑ-Καταβολή της επιδότησης του 12 % του κόστους εργασίας στις επιχειρήσεις της ΑΜ-Θ

Αθήνα , 13-5-2020

 

 ΑΝΑΦΟΡΑ

 

ΠΡΟΣ:

  • Τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα,
  • Ανάπτυξης &Επενδύσεων κ. Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη
  • Εργασίας &Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Βρούτση

ΘΕΜΑ: Καταβολή της επιδότησης του 12 % του κόστους εργασίας στις επιχειρήσεις της ΑΜ-Θ

Κύριοι Υπουργοί,

Εν μέσω πανδημίας υγειονομικής αλλά και πανδημίας λουκέτων, ύφεσης, ανεργίας και κοινωνικής ανασφάλειας η Θράκη εορτάζει φέτος την επέτειο των 100 ετών από την ενσωμάτωση της στον Εθνικό κορμό.

Αποτελεί συνεπώς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με μία υψηλού συμβολισμού κίνησή σας να αποδείξετε εμπράκτως και όχι θεωρικά μόνο το ενδιαφέρον σας για μια περιοχή της χώρας μας που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε και θα επιβαλλόταν να είναι η αναπτυξιακή της αφετηρία.

Προς τούτο, σας καταθέτω σήμερα αυτούσια την επιστολή του Δικτύου Συνδέσμων των Ακριτικών Επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης που ζητούν την επαναφορά της επιδότησης του εργοδοτικού κόστους του ν. 1767/1988 για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, που καταργήθηκε τον Απρίλιο του έτους 2016 με την υπουργική απόφαση 13311/273 που δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμόν 997/11-4-2016 ΦΕΚ και έχει να καταβληθεί από το β εξάμηνο του 2010.

Είναι η ώρα να επιδειχθεί η δέουσα πολιτική ευθύνη για την Θράκη και να υπάρξει απάντηση πέρα από υπεκφυγές, λαμβανομένου υπόψη και του γεγονότος ότι πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις δικαίωσαν τον αγώνα των μεταποιητικών επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Αναμένω τις αποφάσεις σας και τις απαντήσεις σας.

Ο αναφέρων βουλευτής

Ιλχάν Αχμέτ, Ροδόπης

Ακολουθεί η επιστολή του Δικτύου Συνδέσμων των Ακριτικών Επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Επιστολή του Δικτύου Συνδέσμων των Ακριτικών Επιχειρήσεων της ΑΜΘ

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top