ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019  Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 21/1/2021 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 Μετά από απάντηση του Υπουργού Υπ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 21/1/2021 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 Μετά από απάντηση του Υπουργού Υπ Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21/1/2021

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ 10ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Μετά από απάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή,που διαβιβάστηκε προς τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και σε απάντηση σε αναφορά του τελευταίου για την “Οριοθέτηση περιοχών μετά από έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση στις 10 Ιουλίου 2019 σε περιοχές του δήμου Μαρωνείας –Σαπών της Π.Ε. Ροδόπης”,  προκύπτει ότι μετά την οριστική αποστολή των στοιχείων των δήμων Μαρωνείας -Σαπων, Κομοτηνής και Ιάσμου για τις πληγείσες οικίες, η Διεύθυνση Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε. συντάσσει σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης περί οριοθέτησης των πληγεισών περιοχών από την πλημμύρα της 10ης Ιουλίου 2019.

Συνεπώς, αναμένεται ΚΥΑ για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών των κτιρίων στους υπό εξέταση δήμους Μαρωνείας -Σαπών, Κομοτηνής και Ιάσμου.

Εντύπωση για μια ακόμη φορά προκαλεί η βραδύτητα των ενεργειών της κεντρικής διοίκησης αφού στο σχετικό έγγραφο που μας απεστάλη αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες από τον Οκτώβριο του 2020 έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Επρόκειτο για την δεύτερη αναφορά επί του ιδίου θέματος από τον Ιλχάν Αχμέτ!

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top