ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών στο δήμο Μαρωνείας -Σαπών Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 12/10/2020 Κατατέθηκε αναφορά από τον βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων/νο Αχ. Καραμανλή, για το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 12/10/2020 Κατατέθηκε αναφορά από τον βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων/νο Αχ. Καραμανλή, για το Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών στο δήμο Μαρωνείας -Σαπών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών στο δήμο Μαρωνείας -Σαπών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12/10/2020

Κατατέθηκε αναφορά από τον βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κων/νο Αχ. Καραμανλή, για το θέμα της οριοθέτησης των πληγεισών περιοχών στο δήμο Μαρωνείας -Σαπών, για τις ζημιές που υπέστησαν αυτές οι περιοχές από τις καταστροφικές πλημμύρες της 10ης Ιουλίου του 2019.

Είναι η δεύτερη αναφορά του Ιλχάν Αχμέτ για το θέμα αυτό μετά την πρώτη που συνέπεσε με την έκδοση του ομόφωνου ψηφίσματος του δήμου Μαρωνείας-Σαπών τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Στην πρώτη απάντηση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών που δόθηκε στις 16 Απριλίου του 2020, γινόταν λόγος για την αναμονή εκ μέρους του Υπουργείου της ολοκλήρωσης των αυτοψιών των πληγέντων κτιρίων προκειμένου στην συνέχεια να εκδοθεί ΚΥΑ για την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών.

Ο δήμος Μαρωνείας-Σαπών, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στον βουλευτή Ροδόπης απέστειλε στις 28 Ιουλίου 2020 όλους τους πίνακες με τις καταγεγραμμένες καταστροφές.

Συνεπώς, εναπόκειται πλέον στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών η ολοκλήρωση των διαδικασιών περί εκδόσεως ΚΥΑ για την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών.

Σας επισυνάπτουμε  την αναφορά που κατατέθηκε, το έγγραφο του δήμου Μαρωνείας-Σαπών που πιστοποιεί την ολοκλήρωση των ενεργειών εκ μέρους του δήμου καθώς και την πρώτη απάντηση του αρμόδιου υπουργού.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top