ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο κορωνοϊός βάζει «φρένο» και στην αποφοίτησή των φοιτητών Reviewed by Momizat on . Αθήνα, 3/2/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο κορωνοϊός βάζει «φρένο» και στην αποφοίτησή των φοιτητών. Ερώτηση (Α.Π.3844/3.2.2021) προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αθήνα, 3/2/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο κορωνοϊός βάζει «φρένο» και στην αποφοίτησή των φοιτητών. Ερώτηση (Α.Π.3844/3.2.2021) προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο κορωνοϊός βάζει «φρένο» και στην αποφοίτησή των φοιτητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο κορωνοϊός βάζει «φρένο» και στην αποφοίτησή των φοιτητών

Αθήνα, 3/2/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κορωνοϊός βάζει «φρένο» και στην αποφοίτησή των φοιτητών.

Ερώτηση (Α.Π.3844/3.2.2021) προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεραμέως κατέθεσαν ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και η Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την αναστολή της πρακτικής άσκησης των φοιτητών λόγω κορωνοϊού.

Στην ερώτησή επισημαίνεται πως πολλοί φοιτητές που ο τομέας σπουδών τους δεν τους επιτρέπει να ολοκληρώσουν εξ αποστάσεως την πρακτική τους άσκηση βρίσκονται ουσιαστικά από τον περασμένο Μάρτιο σε «ομηρία», καθώς δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να πάρουν πτυχίο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής τονίζουν πως καθώς πολλές από τις επιχειρήσεις υποδοχής φοιτητών για πρακτική άσκηση συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού SARS-Cov-2, θα πρέπει να ληφθούν από την Υπουργό άμεσα μέτρα, ώστε να μπορέσουν οι φοιτητές επί πτυχίω να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top