Ιλχάν Αχμέτ: Στηρίξτε έμπρακτα τον Περιφερειακό Τύπο Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8/3/2021 Στηρίξτε έμπρακτα τον περιφερειακό τύπο. Είναι έπαλξη δημοκρατίας.   Κατατέθηκε η με αριθμό πρωτοκόλλου 4829/8.3.2021 ερώτηση από τ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 8/3/2021 Στηρίξτε έμπρακτα τον περιφερειακό τύπο. Είναι έπαλξη δημοκρατίας.   Κατατέθηκε η με αριθμό πρωτοκόλλου 4829/8.3.2021 ερώτηση από τ Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » Δελτία Τύπου » Ιλχάν Αχμέτ: Στηρίξτε έμπρακτα τον Περιφερειακό Τύπο

Ιλχάν Αχμέτ: Στηρίξτε έμπρακτα τον Περιφερειακό Τύπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8/3/2021

Στηρίξτε έμπρακτα τον περιφερειακό τύπο. Είναι έπαλξη δημοκρατίας.  

Κατατέθηκε η με αριθμό πρωτοκόλλου 4829/8.3.2021 ερώτηση από την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος Αλλαγής που συνυπογράφει ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ αναφορικά με τον περιφερειακό τύπο και την προβληματική ταχυδρομική εξυπηρέτηση, με την αραίωση του προγράμματος διανομής αλληλογραφίας και εντύπων, που έχουν δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα ως προς την ελεύθερη και έγκαιρη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών, μεταξύ άλλων και στη διανομή των ημερήσιων Περιφερειακών εφημερίδων.

Παράλληλα για μια ακόμη φορά έχουν εξαιρεθεί οι εκδοτικές επιχειρήσεις περιφερειακών εντύπων από την δυνατότητα επιχορήγησης του μεταφορικού κόστους που δίνει ο νόμος 4764/20  (ΦΕΚ 256/Α/23-12-2020) στις αντίστοιχες επιχειρήσεις που τυπώνουν πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα.

Τα ερωτήματα που τίθενται προς τον αρμόδιους υπουργούς Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.κ. Γεραπετρίτη και Πιερρακάκη είναι:

1) Εάν προτίθεστε, με ποιον τρόπο και πότε, να διευρύνετε τη βάση των δικαιούχων της επιχορήγησης, συμπεριλαμβάνοντας και τις επιχειρήσεις που εκδίδουν Ημερήσιες Περιφερειακές Εφημερίδες, εξομαλύνοντας ταυτόχρονα μία οικονομική ανισότητα;

2) Δεδομένης της συρρίκνωσης των ΕΛΤΑ και όλων των συνεπειών που έχει επιφέρει, σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να μεριμνήσετε για την ομαλή διανομή και διακίνηση των Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top