ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Σιμιτζή οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-11-2018   Στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Σιμιτζή οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-11-2018   Στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Σιμιτζή οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Σιμιτζή οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Σιμιτζή οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

28-11-2018

 

Στο πλευρό του υποψηφίου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Σιμιτζή οι βουλευτές Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ

Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Κώστα Σιμιτζή, συναντήθηκαν στο γραφείο του στην Καβάλα οι δύο βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής που εκλέγονται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Χαρά Κεφαλίδου από την Π.Ε. Δράμας και Ιλχάν Αχμέτ από την Π.Ε. Ροδόπης.

Η ουσιαστική συμμετοχή και συνεισφορά των βουλευτών της περιοχής αλλά και του συνόλου του πολιτικού και στελεχιακού δυναμικού της Παράταξης στην ΠΑΜ-Θ στην προεκλογική προσπάθεια του Κώστα Σιμιτζή, εκπέμπει μήνυμα ενότητας και συλλογικής δράσης για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διακηρυγμένο στόχο του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί η δημιουργία και στήριξη στο πρόσωπο του Κώστα Σιμιτζή μιας ευρείας αυτοδιοικητικής παράταξης που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη και την εντολή των πολιτών για αλλαγή στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top