ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ Reviewed by Momizat on . Αθήνα 17-7-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας ορκωμοσίας της νέας Βουλής κατά τις πρ Αθήνα 17-7-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας ορκωμοσίας της νέας Βουλής κατά τις πρ Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Αθήνα 17-7-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας ορκωμοσίας της νέας Βουλής κατά τις πρόνοιες του Συντάγματος, που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, αναλαμβάνει ως επικεφαλής του Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο της κατανομής αρμοδιοτήτων των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο βουλευτής Ροδόπης θα επιτελεί τον ρόλο της παρακολούθησης, έλεγχου και ανάδειξης των προτεραιοτήτων του Κινήματος Αλλαγής στο νεοπαγές υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης που συνεστήθη από την νέα κυβέρνηση.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top