Διάγγελμα Βουλευτή και εκ νέου υποψ. βουλευτή Ροδόπης Πασοκ Ιλχαν ΑΧΜΕΤ Reviewed by Momizat on . Διάγγελμα Βουλευτή και εκ νέου υποψ. βουλευτή Ροδόπης Πασοκ Ιλχαν ΑΧΜΕΤ Αγαπητοί μου συμπολίτες, Στις 21 Μαΐου πηγαίνουμε στην κάλπη. Εύχομαι τα καλύτερα για τη Διάγγελμα Βουλευτή και εκ νέου υποψ. βουλευτή Ροδόπης Πασοκ Ιλχαν ΑΧΜΕΤ Αγαπητοί μου συμπολίτες, Στις 21 Μαΐου πηγαίνουμε στην κάλπη. Εύχομαι τα καλύτερα για τη Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Διάγγελμα Βουλευτή και εκ νέου υποψ. βουλευτή Ροδόπης Πασοκ Ιλχαν ΑΧΜΕΤ

Διάγγελμα Βουλευτή και εκ νέου υποψ. βουλευτή Ροδόπης Πασοκ Ιλχαν ΑΧΜΕΤ

Διάγγελμα Βουλευτή και εκ νέου υποψ. βουλευτή Ροδόπης Πασοκ Ιλχαν ΑΧΜΕΤ

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Στις 21 Μαΐου πηγαίνουμε στην κάλπη.

Εύχομαι τα καλύτερα για τη χώρα μας και για τη Μειονότητά μας. Τώρα είναι η σειρά / η ώρα να μιλήσει ο αξιόλογος λαός μας. Ναι αξιότιμοι συμπολίτες μου,

Για άλλη μια φορά, εσείς θα είστε αυτοί που θα αποφασίσετε από ΠΟΙΟΝ θα εκπροσωπηθείτε / ΠΟΙΟΣ θα σας εκπροσωπήσει καλύτερα στη Βουλή.

Στην πραγματικότητα όλα είναι ξεκάθαρα, Όλα είναι φως φανάρι.

Στη ζυγαριά της συνείδησης του λαού μας από τη μια πλευρά Είμαι εγώ, ο Ιλχάν Αχμέτ, Ο οποίος δουλεύει για το συμφέρον του λαού με τη δύναμη και την υποστήριξη που παίρνει μόνο από το λαό και από την άλλη είναι όλοι όσοι προσπαθούν να κατακερματίσουν τους ανθρώπους μας με όνειρα θερινής νυκτός /πουλώντας τους όνειρα θερινής νυκτός .

ΕΣΕΙΣ αξιότιμοι συμπολίτες μου, Το 2019 μου αναθέσατε μια ισχυρή αποστολή εκπροσώπησης.

Κι εγώ με τη σειρά μου, από το 2019 μέχρι και σήμερα ανταποκρίθηκα και έμεινα πιστός σ’ αυτή την εντολή που έλαβα από τους ανθρώπους μου.

Δούλεψα πολύ σκληρά για να σας εκπροσωπήσω όπως σας αρμόζει. Έτσι κι αλλιώς ΕΣΕΙΣ γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σκληρά δούλεψα. Γι’ αυτό και μου δείξατε μεγάλη εκτίμηση.

Έτσι λοιπόν, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ξέρω πολύ καλά ότι Και στις 21 Μαΐου οι άνθρωποι μας / ο λαός μας Θα στηρίξουν τον εκπρόσωπό τους, Θα υπερασπιστούν τη βούλησή τους και την ψήφο τους.

Και πραγματικά το πιστεύω μέσα από την καρδιά μου, Ότι κάθε συμπολίτης μου, θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην κάλπη Και θα αφανίσει όλες τις παγίδες που έχουν στηθεί για να μείνει η Μειονότητά μας χωρίς εκπροσώπηση.

Το παιχνίδι θα χαλάσει στην κάλπη, με την ψήφο των ανθρώπων μας!

Οι άνθρωποί μας τα βλέπουν και τα ακούνε όλα και τα αξιολογούν!

Οι άνθρωποί μας να μην ανησυχούν καθόλου.

Αν υπάρχει προσπάθεια και αγώνας, τότε υπάρχει και λύση!

ΕΓΩ, ως Ιλχάν Αχμέτ, όπως έκανα μέχρι σήμερα, έτσι και την επόμενη περίοδο, θα συνεχίσω να δουλεύω μόνο για να προστατεύω τους ανθρώπους μας και να υπερασπίζομαι νόμιμα τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των ανθρώπων μας σε κάθε επίπεδο.

Αλλά πρώτα απ’ όλα, Θα συνεχίσω τον αγώνα μου για την κοινωνική και πολιτική ελευθερία / ανεξαρτησία της Μειονότητάς μας.

Ο δικός μας αγώνας είναι για μια κοινωνία με ελεύθερη σκέψη και ελεύθερη συνείδηση, ένας αγώνας για την ατομική ελευθερία του κάθε μέλους της Μειονότητάς μας!

Σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνω εδώ και χρόνια, δε δίστασα ποτέ να έρθω σε αντιπαράθεση με τα πολιτικά συμφέροντα κάποιων κύκλων, και ήμουν ο μοναδικός βουλευτής της Μειονότητας από το 1920 και μετά, που τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο.

Αλλά, επειδή υπερασπίστηκα τα θέλω και τα συμφέροντα των ανθρώπων μου, του λαού μου, επειδή δουλεύω για τα συμφέροντα των ανθρώπων μου, και επειδή εκφράζω απόψεις και ιδέες, δέχτηκα άδικες επιθέσεις!

Μ’ αυτό τον τρόπο, θέλησαν να υποτάξουν την ελεύθερη βούληση του λαού!

ΕΜΕΙΣ βγήκαμε σ’ αυτό το δρόμο ΜΑΖΙ / ΕΜΕΙΣ ξεκινήσαμε αυτό τον αγώνα ΜΑΖΙ, μόνο και μόνο για να κάνουμε να ακουστεί η φωνή των ανθρώπων μας, μόνο και μόνο για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων μας.

Και ποτέ δε θα παραστρατήσουμε!

Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την πρακτική μας να βάζουμε τα συμφέροντα του λαού μας πάνω από όλα και να λέμε «πάνω απ’ όλα η Μειονότητα»!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε / να αγωνιζόμαστε για την ενότητα και την αλληλεγγύη στη Μειονότητά μας και για την ΕΙΡΗΝΗ στη Θράκη μας!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε / να αγωνιζόμαστε για την ΕΙΡΗΝΗ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με μια εποικοδομητική πολιτική αντίληψη που διευκολύνει τις καταστάσεις και όχι με μια πολιτική αντίληψη που τρέφεται από εντάσεις!

Θα κερδίσουμε πολλά περισσότερα ακόμη, μόνο και εφόσον συνεχίσουμε να πορευόμαστε ΜΑΖΙ!

Αγαπητοί συμπολίτες μου, Εγώ είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ, Το σχέδιο μου είναι έτοιμο και ο χάρτης της διαδρομής που θα ακολουθήσω για την περίοδο 2023 – 2027 είναι έτοιμος.

Ζητώ οικονομική ευημερία και ανάπτυξη για ΟΛΟΥΣ, και όχι μόνο για τα συμφέροντα κάποιων και ολίγων ανάμεσά μας!

Αναρωτιέστε το πώς; Ορίστε οι προτάσεις μου:

1. Ένας τεράστιος πόρος που θα μεταφερθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα, ακριβώς 36 δισ. ευρώ! Θα είναι στο Ταμείο Ανάκαμψης από τον Σεπτέμβριο του 2023. Θα κάνουμε την πιο ευεργετική χρήση αυτού του τεράστιου πόρου για τη Μειονότητά μας.

Για να διαθέσουμε ένα μεγάλο μερίδιο αυτού του πόρου στην περιοχή μας, Είμαι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ, με την εμπειρία μου, με τις προτάσεις μου και τα ρεαλιστικά – εφαρμόσιμα έργα μου!

2. Ο προϋπολογισμός που διατέθηκε για το ΝΕΟ ΚΑΠ, για την περιόδο 2023 – 2027, είναι 6 δισ. Ευρώ! Από αυτόν τον προϋπολογισμό, θα παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη στα Μειονοτικά χωριά και στους αγρότες της Μειονότητας.

Επίσης, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ με ρεαλιστικές προτάσεις για να διασφαλίσω τη διάθεση και την αύξηση αυτών των νέων πόρων στα προγράμματα των αγροτών!

3. Για να σταματήσουμε την προσωρινή μετανάστευση που επικρατεί στη Δυτική Θράκη μας, θα προσπαθήσουμε, από τον τεράστιο πόρο των 36 δισ. Ευρώ, να πάρουμε ένα μεγάλο μερίδιο για την περιοχής μας.

Θα εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι αγρότες της Μειονότητας θα λάβουν το μεγαλύτερο μερίδιο των 6 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη ΝΕΑ ΚΑΠ.

4. Σ’ αυτήν την περίοδο των καλών σχέσεων, που έχουν ανακτήσει δυναμική οι τουρκοελληνικές σχέσεις, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ να παίξω το ρόλο του διαμεσολαβητή, για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα των δικαιωμάτων και του δικαίου της Μειονότητας!

Κέρδισα την εμπιστοσύνη του κόσμου με τις γνώσεις και την εμπειρία μου.

Ευτυχώς, έχω δοκιμαστεί και έχω εκτιμηθεί από τους ανθρώπους μου, με τη δουλειά μου!

Σε κάθε μου θητεία, κατάφερα να δημιουργήσω σχέσεις υψηλού επιπέδου με όλους, από την κυβέρνηση μέχρι την αντιπολίτευση, αλλά και με όλα τα άλλα όργανα πολιτικής εκπροσώπησης.

Και τώρα στη νέα περίοδο, στην πιθανή συγκυβέρνηση, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ (να παρέχω την ΠΟΙΟΤΙΚΗ εκπροσώπηση που αξίζει στη Μειονότητά μας) να εκπροσωπήσω τη Μειονότητά μας ΠΟΙΟΤΙΚΑ όπως της αξίζει!

Με τις λύσεις και τις προτάσεις μου που θα βελτιώσουν με ταχύ ρυθμό τη Δυτική μας Θράκη, Με τα σχέδια και τα έργα μου, με τη σοβαρή και την πειθαρχημένη δουλειά που κάνω όσον αφορά στην παρακολούθηση των δικαιώματα και του δικαίου της Μειονότητάς μας σε κάθε τομέα, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ πολλά περισσότερα την νέα περίοδο!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ αυτόν τον αγώνα!

 

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top