Ιλχάν Αχμέτ: «Δεν δόθηκε καμία απάντηση από τον πρωθυπουργό» Reviewed by Momizat on . Δήλωση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και κλιμακίου υπουργών στην Θράκη Το πραγματικό μήνυμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Ροδόπη είναι ότι δεν δόθηκε Δήλωση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και κλιμακίου υπουργών στην Θράκη Το πραγματικό μήνυμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Ροδόπη είναι ότι δεν δόθηκε Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: «Δεν δόθηκε καμία απάντηση από τον πρωθυπουργό»

Ιλχάν Αχμέτ: «Δεν δόθηκε καμία απάντηση από τον πρωθυπουργό»

Δήλωση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και κλιμακίου υπουργών στην Θράκη
Το πραγματικό μήνυμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Ροδόπη είναι ότι δεν δόθηκε καμία απάντηση για τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Και επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η Θράκη κάθε άλλο παρά έχει ανάγκη την πολιτική με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης.
Όσο για την Μειονότητα, η απουσία κάθε εξειδικευμένης πρότασης σπρώχνει τα υπαρκτά προβλήματα κάτω από το χαλί και δεν συνιστά σοφή πολιτική πράξη. Είναι η δεύτερη φορά την τελευταία πενταετία που βιώνουμε ανέξοδη και ατελέσφορη “κυβερνητική απόβαση” στην Κομοτηνή μετά την αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα το 2017.
Αποδεικνύεται τελικά ότι μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής είχε και διαθέτει ολοκληρωμένη, συνεκτική, προοδευτική και κοινωνικά δίκαιη πολιτική πρόταση για την ανάπτυξη της Θράκης.
Ιλχάν Αχμέτ
βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top