Ιλχάν Αχμέτ: Η κυβέρνηση βιάζεται να εμφανίσει μια εικόνα επιτάχυνσης στην κτηματογράφηση Reviewed by Momizat on . Ως υπεύθυνος του τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Εκσυγχρονισμός το Ως υπεύθυνος του τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Εκσυγχρονισμός το Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: Η κυβέρνηση βιάζεται να εμφανίσει μια εικόνα επιτάχυνσης στην κτηματογράφηση

Ιλχάν Αχμέτ: Η κυβέρνηση βιάζεται να εμφανίσει μια εικόνα επιτάχυνσης στην κτηματογράφηση

Ως υπεύθυνος του τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Εκσυγχρονισμός του Ελληνικού Κτηματολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης», τοποθετήθηκε στην αρμόδια επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής είπε πως “είναι προφανές πως η κυβέρνηση βιάζεται να εμφανίσει μια εικόνα επιτάχυνσης στην κτηματογράφηση και μετάβασης σε καθεστώς λειτουργούντος Κτηματολογίου. Όμως, απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του Κτηματολογίου αποτελεί η ολοκλήρωση του εμβληματικού έργου των δασικών χαρτών που σήμερα παραπαίει, εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών. Και όλα αυτά για τα μάτια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυρίως προς χάριν του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και για να δικαιολογήσετε την απόσπαση του δημόσιου φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο» από το καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας”.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top