Ιλχάν Αχμέτ: «Λεφτά υπάρχουν για τα golden boys αλλά όχι για τους μικρούς καταναλωτές» Reviewed by Momizat on . Μέτωπο ΚΙΝΑΛ κατά της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα, μείωση ΕΦΚ και επαναφορά του ΕΚΑΣ για χαμηλοσυνταξιούχους προτείνει Μέτωπο ΚΙΝΑΛ κατά της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα, μείωση ΕΦΚ και επαναφορά του ΕΚΑΣ για χαμηλοσυνταξιούχους προτείνει Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: «Λεφτά υπάρχουν για τα golden boys αλλά όχι για τους μικρούς καταναλωτές»

Ιλχάν Αχμέτ: «Λεφτά υπάρχουν για τα golden boys αλλά όχι για τους μικρούς καταναλωτές»

Μέτωπο ΚΙΝΑΛ κατά της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα, μείωση ΕΦΚ και επαναφορά του ΕΚΑΣ για χαμηλοσυνταξιούχους προτείνει μεταξύ άλλων το ΚΙΝΑΛ – – «Λεφτά υπάρχουν για τα golden boys αλλά όχι για τους μικρούς καταναλωτές», τόνισε ο Ιλχάν Αχμέτ

Καμπάνια ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου σε 20 νομούς της Ελλάδας το Κίνημα Αλλαγής με επισκέψεις στελεχών του στην αγορά, συναντήσεις με φορείς και συσκέψεις.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε γι’ αυτό το λόγο ο Αντώνης Σαουλίδης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, το μέλος Κ.Ε. Δάμωνα Δαμιανό, τον Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργο Μανανά και τοπικά στελέχη πραγματοποίησε επαφές στα τοπικά Επιμελητήρια με τον Αντώνη Γραβάνη και τον Νίκο Αγγελίδη ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στην τοπική αγορά προκειμένου να ενημερώσει καταναλωτές και επαγγελματίες για τις θέσεις του κόμματος.

Ιλχάν Αχμέτ: «Λεφτά υπάρχουν για τα golden boys αλλά όχι για τους μικρούς καταναλωτές»

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για τα νοικοκυριά, έχει μειωθεί κατά 20% το εισόδημα των Ελλήνων», τόνισε ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, για να προσθέσει ότι «έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να βοηθηθούν οι Έλληνες πολίτες. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι προτάσεις μας δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές διότι αυξάνουν πάρα πολύ το δημοσιονομικό κόστος και ότι δεν υπάρχουν λεφτοδέντρα και όλα αυτά είναι λαϊκισμός. Όμως εμείς θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον Μητσοτάκη το εξής. Το ελληνικό δημόσιο χάνει 380 εκ. ευρώ από τον συμπληρωματικό φόρο για τις πολλές κατοικίες που κατήργησε. Οι δικές μας προτάσεις κοστολογούνται 400 εκ. ευρώ. Μόνο από αυτό θα είχε βοηθηθεί ο μικρός καταναλωτής στο ρεύμα του. Επίσης, έχει αυξήσει κατά 40% τις αμοιβές στα golden boys ενώ με το Ταμείο Ανάπτυξης τα λεφτά πάνε στις μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού».

Ο Βουλευτής Ροδόπης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αναπτυξιακό νόμο, για τον οποίον όπως δήλωσε συμφώνησαν με τους προέδρους των Επιμελητηρίων να «δώσουμε σύσσωμοι τον αγώνα ώστε η κυβέρνηση με τροπολογία να αλλάξει τον αναπτυξιακό νόμο και να έχουμε και εμείς ανάπτυξη στην περιοχή μας».

«Έγινε αδικία σε βάρος της Ροδόπης και της Ξάνθης ως προς τις επιχορηγήσεις στο νέο αναπτυξιακό νόμο, να παίρνουμε εμείς 30% και άλλοι να παίρνουν 70%. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δεν θα γίνει καμία επένδυση στην περιοχή μας. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτή την απόφαση», σημείωσε ο Ιλχάν Αχμέτ.

Τέλος, ο Γραμματέας Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Γιώργος Μανανάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι «το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει». «Είναι μια πολύ κρίσιμη εποχή και εμείς είμαστε στις επάλξεις για τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου όπως είναι αυτό της ακρίβειας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top