Ιλχάν Αχμέτ: «Τα μεγάλα ΟΧΙ στον φασισμό διαμορφώνουν συνειδήσεις και γράφουν ιστορία» Reviewed by Momizat on . «Δεν ξεχνάμε τους προγόνους μας που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας, μεταξύ των οποίων και πολλοί συμπολίτες της Μειονότητας, που πότισαν με το αίμα τους το δέ «Δεν ξεχνάμε τους προγόνους μας που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας, μεταξύ των οποίων και πολλοί συμπολίτες της Μειονότητας, που πότισαν με το αίμα τους το δέ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: «Τα μεγάλα ΟΧΙ στον φασισμό διαμορφώνουν συνειδήσεις και γράφουν ιστορία»

Ιλχάν Αχμέτ: «Τα μεγάλα ΟΧΙ στον φασισμό διαμορφώνουν συνειδήσεις και γράφουν ιστορία»

«Δεν ξεχνάμε τους προγόνους μας που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας, μεταξύ των οποίων και πολλοί συμπολίτες της Μειονότητας, που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της Ελευθερίας», αναφέρει στο μήνυμα του ο Βουλευτής Ροδόπης

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, εύχεται ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος παραβρέθηκε στις σημερινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Στο μήνυμα του αναφέρει:

«Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες. 81 Χρόνια μετά την 28η Οκτωβρίου 1940, τα μεγάλα “Όχι” στον φασισμό και τον ναζισμό διαμορφώνουν συνειδήσεις και γράφουν την ιστορία, συγχρόνως με τα μεγάλα μας “Ναι” στις προκλήσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Εμείς, εδώ στη Θράκη, δεν ξεχνάμε τους προγόνους μας που πολέμησαν και χάθηκαν στα βουνά της Αλβανίας, μεταξύ των οποίων και πολλοί συμπολίτες της Μειονότητας, που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της Ελευθερίας».

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top