ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ: “Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε συντρόφους και συνεργάτες μου που εκλέχθηκαν στην ΚΕ.“ Reviewed by Momizat on . Θέλω να συγχαρώ όλους όσους εκλέχθηκαν στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την Ροδόπη, τον συνεργάτη και φίλο μου Δάμων Δαμιανό , τον σ. Γιωργο Μανανα και τον σ. Γιωργ Θέλω να συγχαρώ όλους όσους εκλέχθηκαν στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την Ροδόπη, τον συνεργάτη και φίλο μου Δάμων Δαμιανό , τον σ. Γιωργο Μανανα και τον σ. Γιωργ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ: “Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε συντρόφους και συνεργάτες μου που εκλέχθηκαν στην ΚΕ.“

ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ: “Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε συντρόφους και συνεργάτες μου που εκλέχθηκαν στην ΚΕ.“

Θέλω να συγχαρώ όλους όσους εκλέχθηκαν στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την Ροδόπη, τον συνεργάτη και φίλο μου Δάμων Δαμιανό , τον σ. Γιωργο Μανανα και τον σ. Γιωργο Πεταλωτη .
Η Ροδόπη και με την συμμετοχή την δίκη μου ως βουλευτή θα έχει ισχυρή φωνή στο ανώτερο καθοδηγητικό όργανο του Κινήματος μας.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Ροδόπη με τους συνεργάτες μου μαζί και στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και την στήριξη του λαού μας.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους τους συμπολίτες μου που συμμετείχαν κατά χιλιάδες στις εσωκομματικές μας εκλογές και μας έδωσαν ισχυρή εκπροσώπηση τόσο στις Συντονιστικές Επιτροπές των Δήμων όσο και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης και στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής.
Ιλχάν Αχμέτ 
βουλευτής Ροδόπης

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top