Ιλ. Αχμέτ: «Το ανθρώπινο κεφάλαιο πρωταγωνιστής στη νέα ψηφιακή εποχή» Reviewed by Momizat on . "Εκπροσώπησε τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη" Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτή "Εκπροσώπησε τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη" Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτή Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλ. Αχμέτ: «Το ανθρώπινο κεφάλαιο πρωταγωνιστής στη νέα ψηφιακή εποχή»

Ιλ. Αχμέτ: «Το ανθρώπινο κεφάλαιο πρωταγωνιστής στη νέα ψηφιακή εποχή»

“Εκπροσώπησε τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη”

Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, μίλησε στο 47ο ετήσιο, τακτικό, εκλογικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ).

Ο Ιλχάν Αχμέτ επεσήμανε την ανάγκη για μεγάλα έργα πληροφορικής και επικοινωνιών που θα προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου στη χώρα μας και θα βοηθήσουν να καλύψουμε το ψηφιακό χάσμα με την υπόλοιπη Ευρώπη.  «Απαιτούνται έργα που θα καλύπτουν αποτελεσματικά τις λειτουργίες του Δημοσίου, θα ανοίγουν νέα πεδία για επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα και βέβαια θα διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Επενδύσεις που αφορούν τις οπτικές ίνες και την επέκταση του δικτύου 5G, τομείς όπως του Digital και Cloud Transformation, η μετάβαση στο cloud, η ασφάλεια πληροφοριών, το Internet of Things (ΙοΤ), της υγείας, του τουρισμού και της ενέργειας, προκαλούν τον Όμιλο ΟΤΕ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας σύγχρονες λύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε πως οι επιτυχίες του Ομίλου ΟΤΕ, είναι επιτυχίες των εργαζομένων που στήριξαν και στηρίζουν τους σχεδιασμούς της εταιρείας, παρότι στα χρόνια της κρίσης βρέθηκαν στο στόχαστρο και είδαν τις αποδοχές τους να μειώνονται και τα κεκτημένα τους δικαιώματα να καταπατούνται.

Μιλώντας για τις σχέσεις εργασίας στη νέα ψηφιακή εποχή ο Βουλευτής Ροδόπης είπε: «Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα ψηφιακή εποχή που αλλάζει και μετασχηματίζει το εργασιακό περιβάλλον. […] Στο Κίνημα Αλλαγής πιστεύουμε πως ο εργαζόμενος για να είναι αποδοτικός χρειάζεται ασφάλεια και σταθερότητα. Χρειάζεται την έμπρακτη αναγνώριση των κόπων του».

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top