Ο Ιλ. Αχμέτ διεκδικεί από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Reviewed by Momizat on .   Έλαβε ενημέρωση για τέσσερα βασικά θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της περιοχής  Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ είχε την ευκαι   Έλαβε ενημέρωση για τέσσερα βασικά θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της περιοχής  Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ είχε την ευκαι Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ο Ιλ. Αχμέτ διεκδικεί από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Ιλ. Αχμέτ διεκδικεί από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

 

Έλαβε ενημέρωση για τέσσερα βασικά θέματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα της περιοχής 

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ είχε την ευκαιρία να δει χθες 13/07 στο γραφείο του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τον υπουργό Γιώργο Γεωργαντά από τον οποίο αποκόμισε ενδιαφέρουσα ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα των αγροτών της Ροδόπης.

Έτσι λοιπόν όπως τονίζει ο βουλευτής «σε ό,τι αφορά την αποζημίωση κερασιών σε προανθικό στάδιο για το έτος 2021, τόνισε ότι θα προσπαθήσει η προκαταβολή άνω του 40% να δοθεί εντός Αυγούστου.

Επίσης,  θα αναμένει το πόρισμα των υπηρεσιών του ΕΛΓΑ για την ακαρπία που έχει πλήξει τα καπνά στη Ροδόπη κατά την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο.

Για τις αποζημιώσεις σε ελιές και ρόδια, έδωσε χρονοδιάγραμμα έως τα τέλη του 2022.

Τέλος ζήτησα να δοθεί για το έτος 2021 ενίσχυση σε καπνοπαραγωγούς λόγο covid και σε άλλους παραγωγούς όπως δόθηκε για το έτος 2020 μετά από προσωπικό αγώνα που έδωσα στην Βουλή και ευχαρίστησα εκ νέου για το θέμα αυτό την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου».

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top