Στην Ε.Ε. αίτημα του ΕΛΓΑ για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών Reviewed by Momizat on . Τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο επισκέφθηκε σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εκ Τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο επισκέφθηκε σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εκ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Στην Ε.Ε. αίτημα του ΕΛΓΑ για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών

Στην Ε.Ε. αίτημα του ΕΛΓΑ για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών

Τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο επισκέφθηκε σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εκτιμήσεων για τις αποζημιώσεις από παγετό στις ελιές στον νόμο Ροδόπης.

Σύμφωνα με την εικόνα που του δόθηκε, η διοίκηση του οργανισμού, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι ζημιές δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛΓΑ,  επιλέγει την υποβολή αιτήματος ένταξής τους στις Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις (ΚΟΕ), γεγονός που απαιτεί την έγκρισή τους από την Ε.Ε.

“Η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα σε αυτό το επίπεδο”, σημειώνει ο βουλευτής, και τονίζει: “Παρακολουθούμε την εξέλιξη και θα ενημερώνουμε σε κάθε βήμα τους παραγωγούς που έχουν πληγεί. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από τους βραδείς ρυθμούς με τους οποίους κινήθηκε η διοίκηση στο συγκεκριμένο ζήτημα εν όψει των πιεστικών αιτημάτων και αναγκών των ελαιοπαραγωγών της περιοχής μας“.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top