Στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής ο Ιλχάν Αχμέτ συνεχάρη την προσπάθεια για την ανακύκλωση. Reviewed by Momizat on . Στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ προκειμένου να συγχαρεί  τα παιδιά, τους εκπαιδευτικ Στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ προκειμένου να συγχαρεί  τα παιδιά, τους εκπαιδευτικ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής ο Ιλχάν Αχμέτ συνεχάρη την προσπάθεια για την ανακύκλωση.

Στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής ο Ιλχάν Αχμέτ συνεχάρη την προσπάθεια για την ανακύκλωση.

Στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ προκειμένου να συγχαρεί  τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους για την εξαίρετη προσπάθεια τους στον τομέα της ανακύκλωσης που τους οδήγησε σε πρωτιά στην συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών τόσο στον Δήμο Κομοτηνής όσο και πανελλαδικά.

Παράλληλα, στις δηλώσεις του εξήρε και την συμμετοχή και βράβευση τους στον τομέα της ρομποτικής καινοτομίας, καθώς οι μαθητές και μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου διακρίθηκαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με τις κατασκευές τους για την συλλογή των κερασιών, του καπνού και την εκτροφή των βοοειδών.

Μάλιστα, μια ομάδα μαθητών με τους εκπαιδευτικούς τους αναχωρούν για την Αθήνα με προορισμό να συμμετάσχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής.

Ο Βουλευτής αναφέρει:  Το μειονοτικό σχολείο είναι ένα καλό σχολείο, που όταν οι δάσκαλοι, οι γονείς και οι μαθητές αγωνίζονται και συντονίζονται, μπορεί να δημιουργούνται θαύματα. Συγχαίρουμε αυτά τα παιδιά, τους ευχόμαστε να φέρουν ακόμα ένα βραβείο από την Αθήνα και σε ό,τι αφορά την Πολιτεία, την καλούμε να στηρίξει ακόμα περισσότερο το Μειονοτικό Σχολείο. Το συγκεκριμένο σχολείο είναι ένα δικαίωμα επιλογής και υπάρχει η υποχρέωση σε όσα παιδιά επιλέγουν το δίγλωσσο περιβάλλον του Μειονοτικού σχολείου να στηρίζονται και εκπαιδευτικά και από άποψη υλικοτεχνικής υποδομής και να ενθαρρύνονται στην προσπάθεια τους για να κατακτήσουν την ισότητα στην γνώση και για τις προοπτικές τους για το μέλλον στην κοινωνία μας.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top