Συνάντηση Ιλχάν Αχμέτ με Θόδωρο Σκυλακάκη για την αποκατάσταση της αδικίας των καπνοπαραγωγών. Reviewed by Momizat on . Στο υπουργείο Οικονομικών είχε συνάντηση ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ με τον αναπληρωτή υπουργό, Θεόδωρο Σκυλακάκη με τον οποίο και συνδέεται με μα Στο υπουργείο Οικονομικών είχε συνάντηση ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ με τον αναπληρωτή υπουργό, Θεόδωρο Σκυλακάκη με τον οποίο και συνδέεται με μα Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Συνάντηση Ιλχάν Αχμέτ με Θόδωρο Σκυλακάκη για την αποκατάσταση της αδικίας των καπνοπαραγωγών.

Συνάντηση Ιλχάν Αχμέτ με Θόδωρο Σκυλακάκη για την αποκατάσταση της αδικίας των καπνοπαραγωγών.

Στο υπουργείο Οικονομικών είχε συνάντηση ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ με τον αναπληρωτή υπουργό, Θεόδωρο Σκυλακάκη με τον οποίο και συνδέεται με μακρά γνωριμία. Ο βουλευτής  είχε την ευκαιρία να του αναπτύξει  την  πρόταση του για την ανάπτυξη της Θράκης και της Ροδόπης ειδικότερα, μέσα από την εκμετάλλευση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης, την διαχείριση των οποίων έχει ο κ. Σκυλακάκης.

Έλαβε την διαβεβαίωση ότι έχουν προβλεφθεί για την Ροδόπη σειρά εγγειοβελτιωτικών έργων που μπορούν να αλλάξουν την φυσιογνωμία του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας. Ζήτησε επίσης  για μια ακόμη φορά την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστη η τάξη των καπνοπαραγωγών και η οποία διαιωνίζεται για τρίτο χρόνο, δυστυχώς από την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Ο βουλευτής έλαβε την διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση , επιφυλάσσεται όμως έως ότου δει  πραγματικά αποτελέσματα.

Ο Ιλχάν Αχμέτ  έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε βουλευτής ότι προτεραιότητα είναι ο τόπος  και ο λαός μας. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του  ώστε το πολιτικό σύστημα των Αθηνών αντιληφθεί την ανάγκη στήριξης της αναπτυξιακής προοπτικής της Θράκης.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top