Ταύτιση απόψεων Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Ιλχάν Αχμέτ Reviewed by Momizat on . Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρτσιώτη, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Ιλχάν Αχμέτ Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρτσιώτη, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Ιλχάν Αχμέτ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ταύτιση απόψεων Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Ιλχάν Αχμέτ

Ταύτιση απόψεων Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Ιλχάν Αχμέτ

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρτσιώτη, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, Ιλχάν Αχμέτ.

“Ως Βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων, ειδικά αυτή τη στιγμή, είχα την ευκαιρία να εκφράσω τις απόψεις μου για τη σημασία της εξυπηρέτησης της Ειρήνης, τον σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο σε μια κομβική στιγμή για την Ευρώπη, και τη διασφάλιση της συνέχισης των σχέσεων καλής γειτονίας με την Τουρκία”, ανέφερε ο Ιλχάν Αχμέτ, ευχαριστώντας τον κ. Βαρτσιώτη για την ευγενική υποδοχή.
“Συζητήσαμε θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Συμφωνήσαμε οτι χρειάζεται αποκλιμάκωση της έντασης και σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου σε περιβάλλον ειρήνης και καλής γειτονίας με την Τουρκία”, επεσήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

 

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top