ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Reviewed by Momizat on . Κομοτηνή 10-3-2018 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ  ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ – ΕΝΩΣΕΩΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ  Π.Ο.Α.Σ.Α. Κυρίες και Κύριοι, Κομοτηνή 10-3-2018 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ  ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ – ΕΝΩΣΕΩΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ  Π.Ο.Α.Σ.Α. Κυρίες και Κύριοι, Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κομοτηνή 10-3-2018

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ  ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ – ΕΝΩΣΕΩΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ  Π.Ο.Α.Σ.Α.

Κυρίες και Κύριοι,

Αγαπητά μέλη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,

Είμαι σήμερα εδώ για να χαιρετίσω τις εργασίες  της Περιφερειακής σας Συνδιάσκεψης και να μεταφέρω τις ευχές και της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά για την επιτυχή έκβαση των εργασιών σας.

Γνωρίζω καλά τα προβλήματα του κλάδου των ανθρώπων που έχουν την βαριά ευθύνη να υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της τρέχουσας θητείας μου είχα συναντηθεί με τα Σωματεία των Εργαζομένων στην Κομοτηνή , ενώ παράλληλα διατηρώ άριστες επαφές και με την φυσική σας Ηγεσία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Έχω ενημερωθεί ταυτόχρονα και για τα δίκαια αιτήματα των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ξέρω ότι βρίσκεστε εδώ και έξι χρόνια εν μέσω συνεχών περικοπών στις συντάξεις σας, οι οποίες καθιστούν την ζωή την δική σας και των οικογενειών σας ολοένα και πιο δύσκολη.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δύο φορές έχει κρίνει αντισυνταγματική τη διάταξη του ν. 4093/2012, που αφορούσε στη μείωση των μισθών των ενεργεία και των συντάξεων των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εφαρμόσει με το   νόμο  4307/2014 την πρώτη απόφαση του ΣτΕ σε ποσοστό 50% για όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η παρούσα συγκυβέρνηση παρά τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις, προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, περί πλήρους εφαρμογής των αποφάσεων του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας και επιστροφής του υπόλοιπου 50% που παρανόμως παρακρατήθηκε, όχι μόνον δεν έπραξε τούτο αλλά έκανε και ένα βήμα παραπάνω. Νομοθέτησε και ψήφισε την παράκαμψη των αποφάσεων του ΣτΕ.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στην Δημοκρατική Συμπαράταξη βρισκόμαστε κοντά στα αιτήματά σας, γιατί αποτελείτε και εσείς ένα κομμάτι του κόσμου της εργασίας που μαζί με άλλες κοινωνικές ομάδες, έχετε πληγεί καίρια από τα μέτρα και τις περικοπές που έχουν ισχύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Προσωπικά είμαι στην διάθεσή σας. Θα με βρείτε σύμμαχο και αρωγό στις προσπάθειές σας, κάτι που πράττω σταθερά και για όλες τις κατηγορίες των συμπολιτών μου που χρειάζονται την στήριξη στον καθημερινό αγώνα για καλύτερες συνθήκες ζωής στον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top