ΑΝΑΦΟΡΑ – Προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Reviewed by Momizat on . Ιλχάν Αχμέτ: Στη Βουλή οι προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Αναφορά προς τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, και Ανάπτυξης Ιλχάν Αχμέτ: Στη Βουλή οι προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Αναφορά προς τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, και Ανάπτυξης Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΑΝΑΦΟΡΑ – Προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

ΑΝΑΦΟΡΑ – Προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Ιλχάν Αχμέτ: Στη Βουλή οι προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Αναφορά προς τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, και Ανάπτυξης &Επενδύσεων κ. Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη με θέμα : «Προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» κατέθεσε ο βουλευτής του ΚιΑλ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ επισυνάπτοντας την επιστολή με τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, “προκειμένου”, όπως σημειώνει ο Ροδοπίτης πολιτικός, “να βοηθηθούν και να μπορέσουν να επιβιώσουν από την κρίση του Covid 19”.

Όπως επισημαίνει “πρόκειται για τεκμηριωμένη πρόταση που έχει αναφορά στην σημερινή πραγματικότητα της αγοράς και όχι απλώς για στενά συνδικαλιστικά αιτήματα ενός κλάδου της οικονομίας».

Ο αναφέρων βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ ζητά από τους δύο Υπουργούς να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα σωτηρίας του εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που βρίσκονται πλέον στα όρια της επιβίωσής τους.

 

 ΑΝΑΦΟΡΑ

Αθήνα , 16-2-2021

ΠΡΟΣ:

  • Τους Υπουργούς: Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα,
  • Ανάπτυξης &Επενδύσεων κ. Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη

ΘΕΜΑ :  «Προτάσεις για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Κύριοι Υπουργοί,

Σας καταθέτω επιστολή που δέχθηκα με τις προστάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να βοηθηθούν και να μπορέσουν να επιβιώσουν από την κρίση του Covid 19.

Επισημαίνω ότι πρόκειται για τεκμηριωμένη πρόταση που έχει αναφορά στην σημερινή πραγματικότητα της αγοράς και όχι απλώς για στενά συνδικαλιστικά αιτήματα ενός κλάδου της οικονομίας.

Προς τούτο, παρακαλώ, στην βάση της συγκεκριμένης πρότασης, να λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα σωτηρίας του εμπορίου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που βρίσκονται πλέον στα όρια της επιβίωσής τους.

Ο αναφέρων βουλευτής,

Ιλχάν Αχμέτ

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top