Απάντηση Ιλχάν σε Βελόπουλο για τους πανηγυρισμούς στην Ξάνθη: «Δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν» Reviewed by Momizat on . Τη δική του απάντηση στις αιχμές που άφησε στο πρόσωπό του ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Αχμέτ Ιλχάν, βο Τη δική του απάντηση στις αιχμές που άφησε στο πρόσωπό του ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Αχμέτ Ιλχάν, βο Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Απάντηση Ιλχάν σε Βελόπουλο για τους πανηγυρισμούς στην Ξάνθη: «Δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν»

Απάντηση Ιλχάν σε Βελόπουλο για τους πανηγυρισμούς στην Ξάνθη: «Δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν»

Τη δική του απάντηση στις αιχμές που άφησε στο πρόσωπό του ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Αχμέτ Ιλχάν, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

«Κύριε Βελόπουλε, είπατε ένα μεγάλο ψέμα και σας καλώ να ζητήσετε συγγνώμη τώρα!», είπε ο κ. Ιλχάν αρχικά κατά την τοποθέτησή του στη συζήτηση για την παραπομπή Παππά σε ειδικό δικαστήριο, και πρόσθεσε: «Είπατε ότι εγώ προσωπικά και ο συνάδελφος του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ, κραυγάζαμε υπέρ ξένης χώρας στη συγκέντρωση για την ΤΕΞ στην Ξάνθη. Μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν και ιδιαίτερα από τον κ. Βελόπουλο».

«Φτάνει τόση λάσπη στη μειονότητα. Φτάνει τόση λάσπη στους αιρετούς εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Η πατριδοκαπηλία διαχρονικά υπήρξε το διαβατήριο του διχασμού για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αχμέτ Ιλχάν, και πρόσθεσε: «Η μειονότητα στη Θράκη είναι το θύμα της πολιτικής απάτης του διχασμού. Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των Ελλήνων πολιτών είναι κατοχυρωμένο στη χώρα μας και δεν αμφισβητείται. Ούτε αμφισβητείται ο προσδιορισμός της μειονότητας όπως αυτή αναφέρεται στη Συνθήκη της Λωζάννης. Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε τις μειονότητες ούτε το διαφορετικό».

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top