Ιλχάν Αχμέτ: Αναφορά για μόνιμους διορισμούς στη μειονοτική εκπαίδευση Reviewed by Momizat on . Αναφορά κατατέθηκε από τον βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα την διενέργεια μόνιμων διορισμών και για τον κλάδο των εκπαιδευτικών του μειονοτικού Αναφορά κατατέθηκε από τον βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα την διενέργεια μόνιμων διορισμών και για τον κλάδο των εκπαιδευτικών του μειονοτικού Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: Αναφορά για μόνιμους διορισμούς στη μειονοτική εκπαίδευση

Ιλχάν Αχμέτ: Αναφορά για μόνιμους διορισμούς στη μειονοτική εκπαίδευση

Αναφορά κατατέθηκε από τον βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα την διενέργεια μόνιμων διορισμών και για τον κλάδο των εκπαιδευτικών του μειονοτικού προγράμματος της μειονοτικής εκπαίδευσης, “οι οποίοι”, όπως υποστηρίζει, “δεν περιλαμβάνονται στις πρόσφατες ανακοινώσεις για τους 11.700 μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, που έκανε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως”.

Επισυνάπτεται η αναφορά και το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Αποφοίτων της ΕΠΑΘ , Έβρου-Ροδόπης.

ΑΝΑΦΟΡΑ

ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας &Θρησκευμάτων

Κ. Νίκη Κεραμέως

Κύρια Υπουργέ,

Με πρόσφατη ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας γνωστοποιήθηκε η κατανομή των 11.700 θέσεων μονίμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής

Εκπαίδευσης κατά κλάδο, ειδικότητα και ειδίκευση, που διορίζονται κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Πρόκειται για τους πρώτους μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση μετά από πολλά χρόνια και αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός θετικό.

Όμως ειδικά για τον κλάδο ΠΕ73 των εκπαιδευτικών του μειονοτικού προγράμματος της μειονοτικής εκπαίδευσης δεν έχει προβλεφθεί κανένας μόνιμος διορισμός, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίοι διορισμοί αυτής της κατηγορίας έγιναν πριν από 12 χρόνια και τα προβλήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης οξύνονται καθημερινά.

Προς τούτο καταθέτω ως αναφορά την επιστολή του συλλόγου διδασκάλων αποφοίτων της πρώην ΕΠΑΘ, Ροδόπης –Έβρου και παρακαλώ να διορθώσετε αυτή την συντελούμενη αδικία.

Ο αναφέρων βουλευτής,

Ιλχάν Αχμέτ

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top