ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 17 ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Reviewed by Momizat on . ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 17 ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ «Η κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψη τις θέσεις των φορέων της Θράκης» «Είχα μια πρόσκληση από ό ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 17 ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ «Η κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψη τις θέσεις των φορέων της Θράκης» «Είχα μια πρόσκληση από ό Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » Δελτία Τύπου » ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 17 ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 17 ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 17 ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

«Η κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψη τις θέσεις των φορέων της Θράκης»

«Είχα μια πρόσκληση από όλους τους φορείς της Ροδόπης. Δυστυχώς οι άλλοι δύο βουλευτές δεν παρέστησαν αν και προσκλήθηκαν σε αυτή την συνάντηση.
Οι παραγωγικοί φορείς της Θράκης έχουν μία συγκεκριμένη άποψη, μια συγκεκριμένη πρόταση που δεν αφορά μόνο το ασφαλιστικό εν γένει και το τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, αλλά έχουν και συγκεκριμένες ειδικές προτάσεις για την περιοχή μας. Ανέλαβα την δέσμευση να μεταφέρω στο κόμμα μου όλες τις προτάσεις των φορέων.
Από την μεριά μου, τους υπέβαλα την πρόταση ενόψει του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό και όταν αυτό κατατεθεί στην Βουλή, να παραστεί μία αντιπροσωπεία των φορέων της Ροδόπης στην Αθήνα προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις της στις επιτροπές του Κοινοβουλίου όπου θα τύχει επεξεργασίας και διαβούλευσης σε συνεννόηση και με το προεδρείο της Βουλής.
Μετέφερα, επίσης, την πρότασή μου να συναντηθούν με τον επικεφαλής από «Το Ποτάμι», Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος είναι ενημερωμένος από μένα και τους αναμένει στην Βουλή αλλά να έχουν και τις επαφές τους με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και εκπροσώπους των κομμάτων που επιθυμούν εκείνοι να συναντήσουν.
Ο πρόεδρος του Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ, κατέθεσε την άποψη να υπάρξει και μία συγκεκριμένη δέσμη προτάσεων που θα αφορούν ειδικά την Θράκη και θα απευθύνονται στον πολιτικό κόσμο της χώρας.
Θέλω να χαιρετίσω τη πρωτοβουλία των φορέων. Πάντα στην Θράκη οι φορείς έκαναν καλή δουλειά και ανάλογα καλή δουλειά έχουν κάνει και σε αυτή την μάχη που δίνει η κοινωνία για το παρόν νομοσχέδιο. Οι απόψεις τους είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και πέρα από κομματικές περιχαρακώσεις. Ελπίζω η κυβέρνηση να τις λάβει σοβαρά υπόψη».

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top