Επίσκεψη συνεργασίας Ιλχάν Αχμέτ στον Σύλλογο Δασκάλων Αποφοίτων της ΕΠΑΘ Reviewed by Momizat on . Τον σύλλογο δασκάλων αποφοίτων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ. Αντικείμενο της σ Τον σύλλογο δασκάλων αποφοίτων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ. Αντικείμενο της σ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Επίσκεψη συνεργασίας Ιλχάν Αχμέτ στον Σύλλογο Δασκάλων Αποφοίτων της ΕΠΑΘ

Επίσκεψη συνεργασίας Ιλχάν Αχμέτ στον Σύλλογο Δασκάλων Αποφοίτων της ΕΠΑΘ

Τον σύλλογο δασκάλων αποφοίτων της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.

Αντικείμενο της συνάντησης απετέλεσαν “τα πολλαπλά προβλήματα που άφησε πίσω της η προηγούμενη σχολική χρονιά και συνεχίζονται και κατά την τρέχουσα, με χαρακτηριστικότερο εξ αυτών, την ημέρα της Παρασκευής για τα μειονοτικά σχολεία που παραμένει άλυτο”.

“Παράλληλα είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους δασκάλους καθημερινά ζητήματα του χώρου του σχολείου στην πολύπαθη μειονοτική εκπαίδευση”, ανέφερε ο βουλευτής, σημειώνοντας πως “ήδη έχουν γίνει εκ μέρους μου δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για τη μειονοτική εκπαίδευση, σε κάποιες από τις οποίες λάβαμε θετικές απαντήσεις και σε άλλες όχι”.

Εξάλλου, συμπλήρωσε: “Προσβλέπω σε μια συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Εκεί θα τεθούν και πάλι ενώπιον της Υπουργού θέματα που κατά τη γνώμη μας θα μπορούσαν να λυθούν εάν πρυτανεύσει πνεύμα λογικής και αντίληψης του δεδομένου ότι το μειονοτικό σχολείο είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο, που αποτελεί δικαίωμα επιλογής για τη Μειονότητα της Θράκης και θα πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του”.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top