Συνάντηση Ιλ. Αχμέτ, Κ. Ναλμπάντη και Τ. Μουλταζά για τα ζητήματα της Ροδόπης Reviewed by Momizat on . "Μετέφερε τη στήριξη του ο βουλευτής" Ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ έκανε την πρώτη του επίσκεψη για το 2022 και είχε συνάντηση με τους νέους αντιπε "Μετέφερε τη στήριξη του ο βουλευτής" Ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ έκανε την πρώτη του επίσκεψη για το 2022 και είχε συνάντηση με τους νέους αντιπε Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Συνάντηση Ιλ. Αχμέτ, Κ. Ναλμπάντη και Τ. Μουλταζά για τα ζητήματα της Ροδόπης

Συνάντηση Ιλ. Αχμέτ, Κ. Ναλμπάντη και Τ. Μουλταζά για τα ζητήματα της Ροδόπης

“Μετέφερε τη στήριξη του ο βουλευτής”

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ έκανε την πρώτη του επίσκεψη για το 2022 και είχε συνάντηση με τους νέους αντιπεριφερειάρχες που όρισε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, Κωνσταντίνο Ναλμπάντη και Ταρκάν Μουλταζά.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Ροδόπης «επισκέφθηκα τους νέους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, Ταρκάν Μουλταζά Υποδομών και Κώστα Ναλμπάντη, Οικονομικών και Ανάπτυξης, που ορίστηκαν από τον κο Μέτιο. Τους ευχήθηκα καλή και παραγωγική θητεία.

Δεδομένη είναι και πρέπει να θεωρείται η στήριξη μου στους αυτοδιοικητικούς όλων των επιπέδων της περιοχής μας. Η θεσμική ενότητα αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για την αναπτυξιακή ανάκαμψη του τόπου μας».

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top