ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. “Πρωτοβουλία για την Υγεία Μ.Α.Ε.” Reviewed by Momizat on . Αθήνα 21-2-2023 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. "Πρωτοβουλία για την Υγεία Μ.Α.Ε." Ο Αθήνα 21-2-2023 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. "Πρωτοβουλία για την Υγεία Μ.Α.Ε." Ο Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. “Πρωτοβουλία για την Υγεία Μ.Α.Ε.”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. “Πρωτοβουλία για την Υγεία Μ.Α.Ε.”

Αθήνα 21-2-2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. “Πρωτοβουλία για την Υγεία Μ.Α.Ε.”

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΖΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΛΕΥΡΗ

Ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Διοικητικό Διευθυντή του ΙΔΣ, κ. Πάνο Παπούλια και την Πρόεδρο του Δ.Σ. της Πρωτοβουλίας για την Υγεία Μ.Α.Ε. κ. Χριστίνα Λαμπροπούλου.

Αφορμή για την επιστολή του βουλευτή Ροδόπης στάθηκε μια επιστολή των προαναφερομένων ηγετικών στελεχών του Ι.Δ.Σ προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία γνωστοποιούν επισήμως την ακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή των τριών νοσοκομείων με δωρεά του Ιδρύματός τους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Στην επιστολή αυτή προς τον κ.Τασούλα αφού περιγράφονται οι λόγοι ακύρωσης του διαγωνισμού, αναφέρεται ότι το Ίδρυμα παρά την ακύρωση του διαγωνισμού εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και πιθανές εναλλακτικές λύσεις με γνώμονα την καλύτερη δυνατή στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, μετά από αυτή την εξέλιξη έσπευσε σήμερα να στείλει την δική του επιστολή προς τον διοικητικό διευθυντή και την προέδρο του δ.σ. της Πρωτοβουλίας για την Υγεία Μ.Α.Ε. , στην οποία επιζητά να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας του Ι.Δ.Σ. με τους βουλευτές και τους φορείς της Ροδόπης για να καταστεί δυνατή η υλοποίηση του μεγάλου στόχου κατασκευής του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλου του λαού της Ροδόπης.

Παράλληλα, θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του Ι.Δ.Σ. προκειμένου να υπάρξει κάθε δυνατή βοήθεια για την υπέρβαση των δυσκολιών σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την Παρασκευή συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης για την ακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, στην οποία καλείται να απαντήσει ο υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top