Ιλχάν Αχμέτ: «Αποφεύγετε να μας πείτε ποια είναι η “κανονικότητα” για την οποία μιλάτε γιατί γνωρίζετε πως η ανάκαμψη που υπόσχεστε δεν αφορά όλους» Reviewed by Momizat on . Oμιλία Ιλχάν Αχμέτ, στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Προϋπολογισμού 2022 Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, Προϋπολογισμός 2022. Προϋπολογισμός που επιχειρείτε να σ Oμιλία Ιλχάν Αχμέτ, στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Προϋπολογισμού 2022 Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι, Προϋπολογισμός 2022. Προϋπολογισμός που επιχειρείτε να σ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: «Αποφεύγετε να μας πείτε ποια είναι η “κανονικότητα” για την οποία μιλάτε γιατί γνωρίζετε πως η ανάκαμψη που υπόσχεστε δεν αφορά όλους»

Ιλχάν Αχμέτ: «Αποφεύγετε να μας πείτε ποια είναι η “κανονικότητα” για την οποία μιλάτε γιατί γνωρίζετε πως η ανάκαμψη που υπόσχεστε δεν αφορά όλους»

Oμιλία Ιλχάν Αχμέτ, στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Προϋπολογισμού 2022

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Προϋπολογισμός 2022.

Προϋπολογισμός που επιχειρείτε να συνδέσετε με τη φράση «επιστροφή στην κανονικότητα», δίνοντας ελπίδα για ανάκαμψη και ευημερία στους εξαντλημένους από την πανδημία, πολίτες.

Είμαστε μια χώρα που παρά τις λαμπερές παρουσιάσεις του Σχεδίου Ελλάδα 2.0, δηλαδή του ελληνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, εξακολουθεί να ποντάρει όλα της τα λεφτά στον τουρισμό.

Μας λέτε πως το 2022 θα έχετε 3,2 δισ. ευρώ εισροές από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σας λέμε πως μέχρι σήμερα  από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ, παρότι έχουν ενταχτεί στο πρόγραμμα 48 έργα!

Λέτε «επιστροφή στην κανονικότητα» και μάλλον εννοείτε την συντήρηση των ολιγοπωλίων και της ακρίβειας,

την διατήρηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων,

τον πιστωτικό αποκλεισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τις απευθείας αναθέσεις στους «λίγους και εκλεκτούς» που με τις ευλογίες του ακριβού επιτελικού σας κράτους μετέτρεψαν την πανδημία σε ευκαιρία.

Αποφεύγετε να μας πείτε ποια είναι η «κανονικότητα» για την οποία μιλάτε

γιατί γνωρίζετε πως η ανάκαμψη που υπόσχεστε δεν αφορά όλους τους πολίτες.

Συντασσόμενος με την θέση του Κινήματος Αλλαγής καταψηφίζω τον προϋπολογισμό του 2022.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top