Του μαθητές των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης ξενάγησε στην Βουλή ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ Reviewed by Momizat on .   Του μαθητές των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης ξενάγησε στην Βουλή ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ 25.11.2022 Τους μαθητές και τους δασκάλους από τα μειονοτικά   Του μαθητές των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης ξενάγησε στην Βουλή ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ 25.11.2022 Τους μαθητές και τους δασκάλους από τα μειονοτικά Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Του μαθητές των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης ξενάγησε στην Βουλή ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ

Του μαθητές των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης ξενάγησε στην Βουλή ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ

 

Του μαθητές των μειονοτικών σχολείων της Ροδόπης ξενάγησε στην Βουλή ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ

25.11.2022

Τους μαθητές και τους δασκάλους από τα μειονοτικά σχολεία των οικισμών Ασωμάτων, Κέχρου, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσινής και Καρδάμου του νομού Ροδόπης είχε σήμερα την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί και να ξεναγήσει στο κτίριο του Κοινοβουλίου ο Βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Βουλευτής μετά το πέρας της ξενάγησης δήλωσε: Το σημερινό, ήταν μια από τις ομορφότερες εμπειρίες μου στην πολιτική μου διαδρομή, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσω με τους μαθητές της περιοχής μας για την αξία του κοινοβουλευτισμού, της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Η ξενάγηση τους στους χώρους της Βουλής και στην αίθουσα της Ολομέλειας, υπήρξε για τα παιδιά της Μειονότητας μας μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τρόπο που διεξάγεται το κοινοβουλευτικό έργο και ψηφίζονται οι νόμοι που καθορίζουν την ζωή τους και διαμορφώνουν τις μελλοντικές προοπτικές της ζωής τους. Τους ευχήθηκα υγεία, προκοπή και καλή πρόοδο στους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους βρίσκονται στην Αθήνα στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής όπου στο πρόγραμμα τους εκτός από τις επισκέψεις σε Μουσεία είχαν και την επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top