Ιλχάν Αχμέτ: “Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός, ούτε και θα γίνουμε ποτέ!” Reviewed by Momizat on .   ΔΗΛΩΣΗ Αγαπητοί μου συμπολίτες, Κάποιοι κύκλοι δημιουργώντας διάφορα σενάρια προσπαθούν εσκεμμένα να επηρεάσουν τους ανθρώπους μας με ψέφτικες πληροφορίε   ΔΗΛΩΣΗ Αγαπητοί μου συμπολίτες, Κάποιοι κύκλοι δημιουργώντας διάφορα σενάρια προσπαθούν εσκεμμένα να επηρεάσουν τους ανθρώπους μας με ψέφτικες πληροφορίε Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: “Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός, ούτε και θα γίνουμε ποτέ!”

Ιλχάν Αχμέτ: “Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός, ούτε και θα γίνουμε ποτέ!”

 

ΔΗΛΩΣΗ
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Κάποιοι κύκλοι δημιουργώντας διάφορα σενάρια προσπαθούν εσκεμμένα να επηρεάσουν τους ανθρώπους μας με ψέφτικες πληροφορίες και να βλάψουν εμάς τους πολιτικούς εκπροσώπους (βουλευτές, δημάρχους) της Μειονότητας μας, προκειμένου να μας εμποδίσουν να αντιμετωπίσουμε τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων μας και να βοηθήσουμε τον λαό μας, δηλαδή να εμποδίσουν το έργο μας.
Ο σκοπός τους πάντα είναι ίδιος: να εμποδίσουν το έργο μας. Εγώ σέβομαι τον κάθε συμπολίτη μου και την κάθε οργάνωση, και αυτοί με γνωρίζουν εδώ και 20 χρόνια μέσα στην κοινωνία.
Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός, ούτε και θα γίνουμε ποτέ.
Έχουμε υπηρετήσει μόνο τον λαό και είμαστε υπόλογοι μόνο στο λαό.
Είναι ευθύνη και καθήκον μου απέναντι στον λαό να προστατεύσω τη μειονότητα κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, και να μην την αφήσω χωρίς εκπρόσωπο που υπερασπίζεται τα δικαιώματά της εντός της Βουλης.
Δεν θα αφήσω τη μειονότητά μας μόνη και χωρίς προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων της σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο.
Είμαι ανοιχτός και σαφής. Ο λαός μας δεν έχει καμία αμφιβολία ότι εκπροσωπώ τη μειονότητα σωστά, ουσιαστικά (όχι στα λόγια αλλά στην πράξη), και ο λαός μας, θα δώσει την απαραίτητη απάντηση σε όσους δουλεύουν μόνο για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα.
Δεν μπορεί να θεωρούν κάποιοι ότι είναι λάθος να αποδέχεσαι την πρόσκληση του δημάρχου Ιάσμου και να λες ναι στην στο φεστιβάλ στην ουσία να λες ναι στην ειρήνη. Είναι προκλητικό ότι υπάρχει συστηματική επίθεση εναντίον μας στον μειονοτικό τύπο και σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, και σκεφτείτε ότι αυτό γίνεται ακόμα και στην περίπτωση που συμμετέχουμε σ’ένα φεστιβάλ όπου διαβάζονται τα μυνήματα υποστηρίξεις των επισήμων προσκεκλημένων όπως ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδος, ο Πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, ο Επικεφαλής Τούρκων στο Εξωτερικό και Συναφών Κοινοτήτων της Τουρκικής Δημοκρατίας, κ.α.
Δεν μπορείς να φτάσεις πουθενά με αυτή τη νοοτροπία . Ομοίως, εάν το ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Φιλίας Ειρήνης) (DEB) μας είχε δείξει τον απαραίτητο θεσμικό σεβασμό και είχε καλέσει τους βουλευτές στην εκδήλωσή του, θα κάναμε κι εκεί το ίδιο και θα συμπεριφερόμασταν ανάλογα.
Προσωπικά, εγώ σέβομαι το ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Φιλίας Ειρήνης), ως θεσμικό πολιτικό κόμμα αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έχουν κατανοήσει επακριβώς το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται θεσμικά . Ενώ έπρεπε να αναζητηθούν σε άλλους οι ευθύνες είναι μεγάλη ατυχία να προσπαθούν τα τοπικά ΜΜΕ να δείξουν τα γεγονότα διαφορετικά στο κοινό και δημιουργήσουν μια ψεύδη εικόνα και έτσι πιστεύουν οτι μπορούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα .
Φυσικά, οι συμπολίτες μας ξέρουν την αλήθεια και κατανοούν τις οποίες σκοπιμότητες . Έχουμε ακόμη πολλά να πούμε στους συμπολίτες μας αλλά θα προτιμήσουμε να παραμείνουμε σιωπηλοί για την οποία προστασία των συμπολιτών μας από ατυχείς συντεχνίες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέρα νύχτα για τον λαό μας χωρίς φόβο προς το καλό όλων .
Ιλχάν Αχμέτ
Βουλευτής Ν. Ροδόπης

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top