Ιλχάν Αχμέτ: Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρό μας Ν. Ανδρουλάκη – Γνωρίζει τη Θράκη και τις προτεραιότητές μας Reviewed by Momizat on . Εν όψει της ανάδειξης του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του “Κινήματος Αλλαγής”μ ο βουλευτής Ροδόπης του κόμματος, Ιλχάν Αχμέτ, δήλωσε: “Θέλω να συγχαρώ από καρδ Εν όψει της ανάδειξης του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του “Κινήματος Αλλαγής”μ ο βουλευτής Ροδόπης του κόμματος, Ιλχάν Αχμέτ, δήλωσε: “Θέλω να συγχαρώ από καρδ Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ιλχάν Αχμέτ: Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρό μας Ν. Ανδρουλάκη – Γνωρίζει τη Θράκη και τις προτεραιότητές μας

Ιλχάν Αχμέτ: Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρό μας Ν. Ανδρουλάκη – Γνωρίζει τη Θράκη και τις προτεραιότητές μας

Εν όψει της ανάδειξης του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του “Κινήματος Αλλαγής”μ ο βουλευτής Ροδόπης του κόμματος, Ιλχάν Αχμέτ, δήλωσε:
“Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.
Η θεσμική μας συνεργασία μέχρι σήμερα από τις θέσεις που κατείχαμε, εκείνος ως ευρωβουλευτής και εγώ ως βουλευτής Ροδόπης, υπήρξε άψογη και αδιαμεσολάβητη.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνωρίζει άριστα τη Θράκη και τα μείζονα ζητήματα και τις προτεραιότητές μας.
Αυτή είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αύριο θα είναι μια καινούρια και πιο αισιόδοξη μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη και τη χώρα. Όλοι μαζί, και με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Παύλο Χρηστίδη, τον Παύλο Γερουλάνο, τον Χάρη Καστανίδη, τους απλούς πολίτες και τα χιλιάδες στελέχη μας που προσήλθαν στις κάλπες αυτές τις δύο Κυριακές, δίνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής στην κοινωνία μας”.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top