Με τον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ Reviewed by Momizat on .   Με τους Δημάρχους Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο   Με τους Δημάρχους Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Με τον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ

Με τον Εκρέμ Ιμάμογλου και τον Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Ιλχάν Αχμέτ

 

Με τους Δημάρχους Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Ιμάμογλου στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο Ιλχάν Αχμέτ ευχαρίστησε τους δύο Δημάρχους “για τη συμβολή τους στην ειρήνη, τη φιλία και τον διάλογο μεταξύ των δύο λαών μέσα από τη συνεργασία τους στην αυτοδιοίκηση”.
Ακόμη, προσκάλεσε στη Θράκη τον Εκρέμ Ιμάμογλου ο οποίος αφενός δήλωσε ότι θα ήταν ευτυχής να επισκεφθεί την περιοχή, και αφετέρου προσκάλεσε με τη σειρά του τον Ροδοπίτη Βουλευτή στην Κωνσταντινούπολη.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top