Ο Ιλχάν Αχμέτ διασφάλισε τις εγγραφές στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγιοχωρίου Reviewed by Momizat on . Με αφορμή επίσκεψή του στον οικισμό Αγιοχωρίου Ροδόπης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, συναντήθηκε με μέλη της σχολικής εφορείας Με αφορμή επίσκεψή του στον οικισμό Αγιοχωρίου Ροδόπης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, συναντήθηκε με μέλη της σχολικής εφορείας Rating: 0
You Are Here: Home » Genel » Ο Ιλχάν Αχμέτ διασφάλισε τις εγγραφές στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγιοχωρίου

Ο Ιλχάν Αχμέτ διασφάλισε τις εγγραφές στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγιοχωρίου

Με αφορμή επίσκεψή του στον οικισμό Αγιοχωρίου Ροδόπης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, συναντήθηκε με μέλη της σχολικής εφορείας του μειονοτικού δημοτικού σχολείου καθώς και με γονείς και αιρετούς συμβούλους του οικισμού, και τους ανακοίνωσε τη θετική έκβαση των προσπαθειών και παρεμβάσεων του για τη δυνατότητα εγγραφής στην Α΄ τάξη του σχολείου για το σχολικό έτος 2022-2023, όλων των παιδιών από τους γύρω κοντινούς οικισμούς (Ηπίου, Στροφής, Νέδας) που το επιθυμούν.

Όπως είναι γνωστό, το ζήτημα αυτό ο Ιλχαν Αχμέτ το έφερε πριν από έναν μήνα στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση προκειμένου να δοθεί λύση.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σημείωσε:

“Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε θετική απάντηση στο αίτημά μας για επίλυση του προβλήματος των εγγραφών στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αγιοχωρίου, το οποίο έθεσα με επίκαιρη ερώτηση μου προς την ίδια την Υπουργό Παιδείας.

Η παρέμβαση που έκανα για να αποτρέψω μια κατάσταση που θα οδηγούσε σε αναστολή της λειτουργίας ενός ακόμη μειονοτικού σχολείου στη Ροδόπη σε βάθος χρόνου, έφερε αποτελέσματα.

Αφουγκραζόμενος την κοινή βούληση των γονέων, των τοπικών κοινωνιών, και των αιρετών συμβούλων μας, ανακοινώνω σήμερα με μεγάλη μου χαρά ότι διασφάλισα την κατ’ εξαίρεση εγγραφή όλων των μαθητών που το επιθυμούν στην Α΄ τάξη του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Αγιοχωρίου για τη σχολική χρόνια 2022-2023, και ότι συνεχίζω να παρακολουθώ το όλο ζήτημα στο ανώτατο επίπεδο.

Κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για τα συμφέροντα των συμπολιτών μας καθώς και για τα δικαιώματα της Μειονότητάς μας σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας, με κερδισμένη πάντοτε την ίδια την κοινωνία στον τόπο μας“.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top