ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ Reviewed by Momizat on . 01-02-2020 ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ       Αγαπητή μας πρόεδρε 01-02-2020 ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ       Αγαπητή μας πρόεδρε Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ

01-02-2020

ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ      

Αγαπητή μας πρόεδρε, φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, είναι μεγάλη τιμή και χαρά να σας έχουμε σήμερα εδώ μαζί μας στην Κομοτηνή. Σας καλωσορίζουμε στην Ροδόπη των ζεστών και φιλόξενων ανθρώπων, της περίφημης θρακιώτικης φιλοξενίας, της μεγάλης παράδοσης της δημοκρατικής παράταξης, της Ροδόπης του 23% των τελευταίων βουλευτικών εκλογών!!

Είμαστε βέβαιοι, έχουμε την πεποίθηση ότι και στις επόμενες εκλογές θα είμαστε και πάλι στην πρωτοπορία των πανελληνίων αποτελεσμάτων και θα δώσουμε εμείς από εδώ το μήνυμα της νίκης και της ολικής επιστροφής της δημοκρατικής παράταξης στον επίκεντρο των πολιτικών μας πραγμάτων.

Φίλες και φίλοι θέλω να συνοψίσω με την ευκαιρία της παρουσίας της προέδρου μας στην Κομοτηνή τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχές μας. Βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία για την επιχειρηματικότητα και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής στην περιοχή μας.

Οι συνέπειες της κρίσης είναι ορατές και σήμερα παντού, οι επαγγελματίες μας βλέπουν το εισόδημα τους να συρρικνώνεται από την φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό και το παραεμπόριο, οι αγρότες μας να έχουν υποστεί τεράστιες καταστροφές το 2018 και 19 στην παραγωγή τους και την κυβέρνηση να μην τους αποζημιώνει παρά τον προσωπικό μου αγώνα και όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής μέσα στην Βουλή.

Η Βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής παραμένει σχεδόν νεκρή εδώ και μια δεκαετία και οι δείκτες ανεργίας συνεχίζουν να είναι υψηλοί. Η περιοχή της Ροδόπης και της Θράκης χρειάζονται ένα ειδικό αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα αξιοποιεί τα φυσικά της πλεονεκτήματα, την γεωγραφική της θέση και το σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό.

Χρειαζόμαστε ευκαιρίες και το συνεχές ενδιαφέρον της κεντρικής εξουσίας. Όχι γιατί επαιτούμε αλλά γιατί απαιτούμε όσα μας αξίζουν. Τα 100 χρόνια άλλωστε από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό αποτελούν μια σημαντική αφετηρία για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το μέλλον.

Δεν θα μπορούσα, τέλος, να μην αναφερθώ και στην σημαντική συμβολή της Μειονότητας στις νίκες της Δημοκρατικής Παράταξης και του Κινήματος Αλλαγής στην Ροδόπη και την Θράκη αλλά και τον αγώνα που δίνει για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και δικαιοσύνης, για μια εκπαίδευση μειονοτική ισότιμη της δημόσιας και για δημοκρατικά δικαιώματα προς όλους και για όλους.

Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την άψογη συνεργασία των τελευταίων τριών χρόνων για την προσωπική σας επιλογή να με εμπιστευθείτε και να με τιμήσετε με την συμμετοχή μου στην Δημοκρατική Συμπαράταξη αρχικά και συνέχεια στο Κίνημα Αλλαγής. Μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πολιτικής συμπόρευσης που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα στην Κομοτηνή και σας δίνω τον λόγο για να ακούσουμε την τοποθέτηση σας και να κόψετε την πίτα της νομαρχιακής μας οργάνωσης. Καλωσορίσατε αγαπητή μας πρόεδρε στην Θράκη και την Κομοτηνή!

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top