Δελτίο Τύπου-Ομιλία Ιλχάν Αχμέτ αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας για το ΔΟΑΤΑΠ Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 23 /1/2020 Ομιλία του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 23 /1/2020 Ομιλία του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσ Rating: 0
You Are Here: Home » Anasayfa / Αρχική » Δελτίο Τύπου-Ομιλία Ιλχάν Αχμέτ αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας για το ΔΟΑΤΑΠ

Δελτίο Τύπου-Ομιλία Ιλχάν Αχμέτ αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας για το ΔΟΑΤΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 /1/2020

Ομιλία του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ αναφορικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης και την σύνδεση της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων με την αξιολόγηση.

Η ομιλία του βουλευτή Ροδόπης επικεντρώθηκε στο άρθρο 50 για την λειτουργία του ΔΟΑΤΑΠ και τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν οι ενδιαφερόμενοι που καλούνται να προβούν σε εξομοίωση των πτυχίων τους από την αλλοδαπή για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, ενώπιον της παρούσας κατά την ομιλία του Ιλχάν Αχμέτ, υφυπουργού Παιδείας κ. Σοφίας Ζαχαράκη, κατατέθηκε στα πρακτικά της Βουλής η ανοιχτή Επιστολή του Συνδέσμου Σχολικών Εφορειών Μειονοτικών Σχολείων Θράκης, με την οποία ζητείται να μην πραγματοποιούνται εκδηλώσεις την 30η Ιανουαρίου στα Μειονοτικά Σχολεία  και να τηρείται το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας .

Πρόκειται για την εορτή των Τριών Ιεραρχών που  το 2018 με έγγραφό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και με την υπογραφή του κ. Παναγιώτη Κεραμάρη, στάλθηκε οδηγία στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης για το πώς θα γιορτάσουν τα παιδιά που φοιτούν στα μειονοτικά σχολεία την θρησκευτική εορτή των Τριών Ιεραρχών, παρόλο που τα παιδιά στα Μειονοτικά Σχολεία είναι όλα ανεξαιρέτως Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και ενώ μέχρι το έτος 2018 η ημερομηνία αυτή, ήτοι η 30η Ιανουαρίου, ήταν αργία και για τα Μειονοτικά Σχολεία.

About The Author

Number of Entries : 1612

Copyright © 2024, ilhanahmet.gr , All Rights Reserved

Facebook
Scroll to top